![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Evita frumos adventistul dovezile clare care I se aduc.Mustul nu imbata ci vinul.Plini de vin...In rest ai primit raspunsurile.
|
|
|||
|
|||
![]()
Neagule, nu fi neagă!
|
|
|||
|
|||
![]()
Este adevarat ca se spune ca poti sa te imbeti cu apa rece . Dar aceia spuneau ca erau plini de must adica erau ametiti chiar beti! Cea ce dovedeste ca mustul acela imbata! Defapt mustul poate deveni vin fara sa iti dai seama. Si oopss inca un vis am visat! Cina cea de taina...Cand a fost facuta cu ce a fost facuta. Cu must sau cu vin? Se putea cu must? Nu prea cred...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu știu cine-ți inspiră visele astea în care Hristos nu mai știe ce face și încurcă borcanele... Poate ar fi timpul să te trezești... |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ai raspunsuri si o dai in balarii.
|
|
|||
|
|||
![]()
el e in balarii .... nu o da in balarii
![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Saracul a fugit cu coada intre picioare deoarece cred ca si-a dat seama ca la acea cina nu putea fi servit un must vechi de cateva luni de zile :))
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|