Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.08.2011, 22:44:25
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Se pare ca tu nu stii ce inseamna "in numele" si nu stii nici ce i s-a intamplat Ap. Petru pe vremea cand inca mai gandea ca tine
sectaro ,
serios? adu versetele si le discutam .... haide ca acum ai ocazia sa imi arati cit de bine le stii
multa iubire
Vechi 11.08.2011, 23:14:25
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
sectaro ,
serios? adu versetele si le discutam .... haide ca acum ai ocazia sa imi arati cit de bine le stii
multa iubire
Acum am ocazia sa iti demonstrez? :)))) Asa ocazie nu trebuie pierduta intr-adevar :)))))

Dar despre mirungerea evocata mai sus, ce parere ai? :-P

Last edited by Adriana3; 11.08.2011 at 23:44:25.
Vechi 11.08.2011, 23:51:44
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
Acum am ocazia sa iti demonstrez? :)))) Asa ocazie nu trebuie pierduta intr-adevar :)))))

Dar despre mirungerea evocata mai sus, ce parere ai? :-P
VERSETELE .... nu schimbam subiectul de data asta ....
multa iubire
Vechi 12.08.2011, 05:39:02
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul
VERSETELE .... nu schimbam subiectul de data asta ....
multa iubire
In primul rand subiectul nu era schimbat deloc, chiar dimpotriva, dar vad ca nu prea stii despre ce este vorba in intrebarea cu mirungerea :-P
Cat despre versete, cand ti-am dat versete te-ai plans ca erau prea lungi. Cand margaritarele se dau cui nu trebuie, asa se intampla, asa ca nu le mai risipesc inca o data la cineva care apoi...

Last edited by Adriana3; 12.08.2011 at 05:41:13.
Vechi 12.08.2011, 08:09:51
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
In primul rand subiectul nu era schimbat deloc, chiar dimpotriva, dar vad ca nu prea stii despre ce este vorba in intrebarea cu mirungerea :-P
Cat despre versete, cand ti-am dat versete te-ai plans ca erau prea lungi. Cand margaritarele se dau cui nu trebuie, asa se intampla, asa ca nu le mai risipesc inca o data la cineva care apoi...
SECTARO , nu te grabi . asadar astept versetele si discutam ....si nu mai aduce texte lungi ci STICT LA SUBIECT .... VERSETELE ..... ATIT...

multa iubire
Vechi 12.08.2011, 15:52:24
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
nu nu ... lasa vrajelile sectare ,
VERSETELE .... simplu aduci PRIMUL VERSET ca sa iti sustina timpeniile ... timpeniile le-am vazut , acum sa vad versetul ce zice
multa iubire
ps de data asta nu mai scrii mult si prost ca sa nu poate nimeni sa iti raspunda la timpenii ..... acum o luam cu baza .... si incet .... esti in stare ? daca e da ASTEPT , daca e nu poti pleca cu scrieri sectare copiate de nu stiu unde si NEGINDITE de tine .... ha ha ha
multa iubire
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38