|  |  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Anna21, ai afirmat de cateva ori pe forum ca nu ai fost credincioasa dintotdeauna. Imagineaza-ti cum ar fi fost ca la tinerete, cand te-ai casatorit cu sotul tau, sa nu fi facut si cununia religioasa pentru ca oricum nu conta asa de mult pe-atunci pentru tine. Daca ar fi fost asa, acum ca ai devenit practicanta a ortodoxiei, ai fi avut o problema pentru ca sotul tau este ateu. Cum ai fi procedat in aceasta situatie? Ti-ai fi luat copiii si-ai fi plecat de la el, ai fi divortat de el? 
				__________________ Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatoasa! Preach the Gospel and, if necessary, use words. | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 16:08:55 | 
| "Acatist pentru adormiti" - se poate? | mirelat | Slujba inmormantarii | 14 | 22.03.2011 19:53:05 | 
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 | 
| cati dintre voi imi vor tine "companie" in iad?! | clujeanul33 | Generalitati | 21 | 14.02.2010 00:33:22 | 
|  |