![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Anna21, ai afirmat de cateva ori pe forum ca nu ai fost credincioasa dintotdeauna. Imagineaza-ti cum ar fi fost ca la tinerete, cand te-ai casatorit cu sotul tau, sa nu fi facut si cununia religioasa pentru ca oricum nu conta asa de mult pe-atunci pentru tine. Daca ar fi fost asa, acum ca ai devenit practicanta a ortodoxiei, ai fi avut o problema pentru ca sotul tau este ateu.
Cum ai fi procedat in aceasta situatie? Ti-ai fi luat copiii si-ai fi plecat de la el, ai fi divortat de el?
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 15:08:55 |
"Acatist pentru adormiti" - se poate? | mirelat | Slujba inmormantarii | 14 | 22.03.2011 18:53:05 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
cati dintre voi imi vor tine "companie" in iad?! | clujeanul33 | Generalitati | 21 | 13.02.2010 23:33:22 |
|