Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.08.2011, 02:07:58
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Cred totusi ca putini dintre noi nu se incadreaza intr-o categorie sau alta. Majoritatea suntem undeva pe la mijloc. (nici nu suntem "in stare de har" nici in "cazuti intre talhari")
În realitate așa e cum spui dumneata. Pe internet însă suntem moraliști intransigenți, campioni ai abstracțiunilor pseudoteologice și mari apărători ai ethos-urilor creștine grandissime pe care nici măcar nu le experimentăm personal altfel decât livresc, fragmentar și gâfâit.
Vechi 13.08.2011, 20:11:48
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
În realitate așa e cum spui dumneata. Pe internet însă suntem moraliști intransigenți, campioni ai abstracțiunilor pseudoteologice și mari apărători ai ethos-urilor creștine grandissime pe care nici măcar nu le experimentăm personal altfel decât livresc, fragmentar și gâfâit.
In realitate, cred ca relativ putini oameni sunt suta la suta credincioasi si mult mai putini, atei convinsi; cred cei mai multi oameni au momentele lor mai rare sau mai dese de indoiala.

Pe de alta parte, cred ca e aberant sa afirmi ca se poate sti cine merge in rai si cine nu;

In ce priveste disputa care s-a iscat intre catolici si ortodocsi, iarasi nu prea are sens, ca doar n-o sa mearga unii cu totii in rai iar ceilalti in iad.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? inclusiveu Generalitati 9 02.07.2012 15:08:55
"Acatist pentru adormiti" - se poate? mirelat Slujba inmormantarii 14 22.03.2011 18:53:05
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
cati dintre voi imi vor tine "companie" in iad?! clujeanul33 Generalitati 21 13.02.2010 23:33:22