![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu e nici o minune si nici nu zice nici macar ca te inclini. Stai dreapta in fata Dumnezeului, si citeste din cartea ta si spune de acolo, cu ce te-am mintit?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
HEI!Eu n-am scris ce ai scris tu!!!!!!!!!!!Ce se intampla????????? |
|
|||
|
|||
![]()
Deci am depresie azi dimineata cineva m-a binedispus cu glumele lui nevinovate si cat de bine m-am simtit!Extraordinar!Dintr-o stare de moleseala,tristete m-a dus la o stare extrem de buna.Acum pot sa va zic:''RASUL FACE MINUNI''
Si preotii glumesc.Am vazut cu ochii mei,normal doar sunt si ei oameni. Haideti sa discutam aici despre ras.Multumesc mult Asta am scris eu si ce ai citat tu,Man Teo?Nu inteleg |
|
|||
|
|||
![]()
Nu te speria..acesta este stilul lui Man Teo..delir pe langa subiect!
|
|
|||
|
|||
![]()
Aha.Am inteles.:))Scuze.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
"Bucuria este un cântec, o lumină, un schimb, o strălucire care traversează întreaga Biblie, din loc în loc, de la prima până la ultima pagină. Este comoara oricărei ființe vii, chiar cea mai lipsită."
"Credinciosul trebuie să lupte până la sânge împotriva tristeții, căci ea paralizează viața și puterea noastră în Hristos. Hristos este Domnul bucuriei!" (R. Wurbrand) "Zâmbetul este expresia universală a bunătății." "Tristețea este cancerul sufletului și nebunia minții." "Domnul Hristos nu vrea să fim o ceată de tânguitori, ci o ceată de înmulțitori de bucurie." (Pr. Teofil Părăian) "Bucuria este cea mai simplă formă de recunoștință." "Creștinul este liber, așadar fericit." (Nicolae Steinhardt) Bucurie!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]()
Nici n-am zis ca minti, stau ff dreapta din fire , si imi rezerv dreptul sa ma "inclin" in fata cuiva care m-a surprins placut..Si culmea , asta fara sa ii cer voie...Iar cartea mea spune ca nici extremul smereniei nu este bun, si nici incercarea de a intoarce ceva pozitiv negativului..Deci....אלוהים להיות איתך suflete!
|
|
|||
|
|||
![]()
Și revenind....Râsul este chiar foarte benefic, fiind o artă sa știi râde sau zâmbi cînd îți este greu....Personal surîd cel puțin de câte ori pot, cum am făcut-o citindu-te acum...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce ratacit este man teo.A primit o incurajare Dar el fiind sectar a luat-o ca ofensa...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rasul ca terapie | miles to truth | Stiri, actualitati, anunturi | 21 | 16.04.2012 08:27:00 |
rasul?-terapie sau pacat | nicoletajuravle | Generalitati | 41 | 10.10.2011 16:28:23 |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
Rasul excesiv si consecintele lui. | iulian92 | Generalitati | 10 | 23.05.2011 23:07:04 |
Foarte important !!! | catehumen | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 29.03.2011 23:40:42 |
|