Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.08.2011, 21:05:18
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Pana la urma va puteti ruga la Dumnezeu sa va arate unde sunt copiii avortati si sa va spuna ce puteti face pentru ei.

Odata am citit o poveste cu o calugarita care i-a murit fratele si calugarita s-a rugat la Dumnezeu sa-i descopere unde este fratele ei si Dumnezeu i-a dat un vis si l-a vazut pe fratele ei in iad legat de un bolovan. S-a rugat pentru el si apoi s-a rugat sa-l vada din nou si Dumnezeu i-a descoperit ca e tot in iad numai ca dezlegat de bolovan si putea sa mearga pe langa el.

Inspirat de povestea asta m-am rugat si eu sa-mi descopere Dumnezeu unde sunt bunicii meai si am visat ca un bunic a ajuns in iad. L-am rugat pe Dumnezeu sa-mi descopere de ce si mi-a descoperit ca a participat la un avort pentru o nepoata. Probabil ca nu s-a spovedit. Probabil ca nici nu a salvat copii de la avort.

Pasul doi este rugaciunea ca sa descopere Dumnezeu ce se poate face cu scoaterea acestor oameni din iad.

Deci daca stii copii avortati in familie la rude roaga-te la Dumnezeu sa tii descopere unde sunt si apoi roaga-te sa-ti descopere ce sa faci sa-i ajuti cat mai efectiv.

Uite ca sa fie ascultata rugaciunea mai bine adauga si pe altii in ea.

Te poti ruga asa cand iti amintesti:

Bunule Dumnezeu, te rog mantuieste-ma pe mine, pe rudele mele si pe familiile noastre si pe cat de multi oameni posibil. Te rog descopera-mi unde sunt copii avortati de rudele mele, daca sunt in iad sau in rai, te rog boteaza si cumineca pe acesti copii avortati si pe cat mai multi oameni si copii morti nebotezati si neimpartasiti si te rog spovedeste pe cine are nevoie in lumea cealalata. Te rog miluieste-ne in toate eternitatile si da fiecarei tari si parti din Creatie ceea ce are ea nevoie. De asemenea te rog spune-mi daca se poate face ceva cat mai eficient cu acesti copii avortati de rudele mele. Amin.

Last edited by spre_rasarit; 13.08.2011 at 21:22:15.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
sufletele copiilor avortati christie Pocainta 62 21.11.2013 18:22:48
exista loc pt a depune copiii abandonati? giussy Generalitati 1 04.10.2011 19:49:22
Bine si rau? Exista oare? Enlightened Generalitati 57 22.08.2010 23:56:27
Cei ca s.o.vantu de ce sunt bine mersi? annajanette Generalitati 5 14.02.2010 21:59:55
descantecele care fac bine oamenilor sunt pacate? nutzy Generalitati 9 01.02.2009 21:38:51