![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai înțeles bine. Stiliștii nu sunt adepți ai noului ierusalim, invers da.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar tu ai înțeles mereu viceversa, vicentoarsa, viceglobul pământesc, stop, după minteres. Și v-am explicat și v-am repetat că nu există niciun glob de pământ și niciun sistem planetar! Dar la Cetatea Noului Ierusalim de la Pucioasa a venit CEASUL Meu, adică al Domnului nostru Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu... și ce vă pasă vouă dacă și Iisus Hristos are și El ceas... cu cuc? Credeți că L-a împrumutat de pe la stiliști? Nu a zis încă de la nunta din Cana că atunci nu venise încă Ceasul Lui? Iată că acum a venit Ceasul acela... e ceasul fixat după rânduiala cea veșnică! și bate de sus... tic-tac în ritm duhovnicesc... după har, bate altfel. Last edited by vsovivi; 16.08.2011 at 13:24:28. |
|
||||
|
||||
![]()
Până una alta conașule, indiferent cum am înțeles eu, pe alde voi v-a "felicitat" Sf. Sinod al BOR, nu pe mine!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mă, ciocoiașule mic și simpatic, despre care alde noi vorbești, drăguțule? Și cu ce ocazie? Sau e același șir de ispite prin care dumneata mă faci să repet ceea ce am mai zis fără ca să fiu atent și acuma la ceea ce spun și atunci tu repede, sărind la bătaie, ai să arăți pentru ca să mă scoți ce? Ce vrei dumneata să mă scoți? Stilist, sau să te bucuri că m-a osândit cineva sau ce vrei dumneata de fapt? Păi nu se vede că dumneata crezi că ar trebuie să fii felicitat că osândești sfinții și proorocii și nevinovații? Nu mă refer la mine... că pe mine doar nu vrei să mă crezi... însă: Uite eu te felicit că însiști dar nu te pot felicita pentru că persiști! Știi dumneata în ce... Last edited by vsovivi; 16.08.2011 at 14:59:29. |
|
||||
|
||||
![]()
Ești cumva rudă cu Melissa?
Mă refer la adepții noului ierusalim. Dar gata, din punctul meu de vedere am încheiat offtopicul. Îți urez să ne lumineze Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi și eu mă refer la ei când spun că ei țin Ceasul Domnului... căci acela e „Ceasul Meu” care a venit și vine... deci ei au dreptate... iar că i-a osândit BOR pe nedrept... păi a făcut-o așa cum au osândit-o judecătorii pe Susana în VT... dar a fost și pe vremea aia un Daniel care să-l îndrepte pe Israel ca să nu verse sânge nevinovat... Și BOR l-o fi auzit însfârșit pe Irineu Pop și iată că l-a pus ierarh mare, și prin asta Domnul s-a Împăcat cu ei. Deci osândirea rămâne la capitolul „trecutul războiului rece”. Păi nu-l poți încheia singur ci uite acuma l-am încheiat împreună... Așa că să ne întoarcem la numele preasfintei Maria; Vine de la Măreția sfintei Treimi, e tălmăcirea Măreției Domnului... promisiunea făcută primului om, înaintea lui Adam și Eva. Last edited by vsovivi; 16.08.2011 at 15:22:29. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
batjocorirea lui iisus, iisus sau isus |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
scrie undeva in biblie de reincarnare? | annajanette | Generalitati | 144 | 27.12.2013 20:00:51 |
Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? | elenavioletacocos | Slujba inmormantarii | 8 | 05.11.2012 01:48:09 |
E adevarat ce e scrie in urmatoarea carte? | tinutza | Biserica Romano-Catolica | 23 | 28.05.2012 18:43:43 |
PR. IUSTIN PARVU SCRIE PATRIARHULUI SI SF. SINOD!! | orthodoxis | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 04.06.2008 23:55:17 |
|