![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Hristos este Dumnezeu, Mirele Bisericii Sale, ale tuturor sufletelor pentru care si-a dat viata, barbati si femei. Ca si Dumnezeu este Mire, nu ca barbat in trup. Ca Dumnezeu este Mire si nu are sex in calitate de Dumnezeu chipul Sau fiind atat in barbati cat si in femei, iar ca si Mire se uneste atat cu barbatii cat si cu femeile, toti fiind mireasa Sa pe care o curata de pacate si o aduce langa El. Prin trupul uman a unit jertfa Lui de sange cu intreaga omenire, barbati si femei. Este trist ca se poate numi cineva ortodox fara sa stie cele mai elementare lucruri despre Hristos, proorocite din VT si implinite in NT.
Last edited by Adriana3; 17.08.2011 at 15:44:52. |
|
||||
|
||||
![]()
Errare humanum est :) s-a precipitat Samuel S. Snow cand a prezis sfarsitul lumii pe 22 oct.1844, e bine ca n-a perseverat in greseala si n-a mai fixat date sfarsitului. Precipitarea asta o intalnim si in lumea ortodoxa, rapid s-au gasit unii dintre noi sa asocieze 666=cip=pecetluire, ulterior si-au nuantat pozitia spunand ca e o pre-pecetluire. Snow macar s-a inspirat din profetia lui Daniel, insa ultimul pastor adventist, (cel cu reclama mascata la postul de radio), care a prezis Apocalipsa pe 21 mai 2011, a prezentat o teorie cu niste calcule ilogice :) chiar am stat si le-am analizat pentru a intelege cum a gandit "problema". Oricum, sunt sigura ca adventistii de la noi se disociaza de ideile excentricilor adventi din lumea americana.
Last edited by ioanna; 17.08.2011 at 16:05:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Adriana3; 17.08.2011 at 16:38:26. |
|
||||
|
||||
![]()
N-a spus nimeni ca mireasa lui Hristos e femeia, tu ai dedus asta si rapid ai tras concluzia ca unii n-au notiuni elementare (Este trist ca se poate numi cineva ortodox fara sa stie cele mai elementare lucruri despre Hristos, proorocite din VT si implinite in NT). "Mireasa lui Hristos" e Biserica crestina, care pe langa aceasta denumire mai apare in NT si ca "trup mistic a lui Hristos", "stalp si temelie a adevarului" sau "casa a lui Dumnezeu".
p.s cred ca nu l-ai inteles pe Listener, parca el a spus ca Iisus- ca om a fost barbat. Iisus a fost om desavarsit si Dumnezeu desavarsit. Dumnezeu nu are gen. (acuma am recitit in urma si eu am spus ca Dumnezeu s-a intrupat ca si barbat) p.p.s ce ai dorit sa spui prin: "Iti spun sincer ca eu nu-mi dadeam seama ca aici se ajunsese in Ortodoxie, sa se nege poruncile lui Dumnezeu si sa se ajunga sa se considere crima ca fiind acceptata de Dumnezeu si chiar nimeni sa nu zica contrariul dintre ortodocsi "? lansezi niste acuzatii foarte grave. Ce CRIMA sustine Ortodoxia? Daca te referi la asa zisa discriminare a femeilor,inseamna ca ai tu o problema si o vezi ca pe o crima. Last edited by ioanna; 17.08.2011 at 16:57:15. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar crima tot de userul cu pricina este sustinuta, cand i-am spus ca "nu ucide" este in continuare in vigoare ma lua peste picior, ba chiar propunea sa ma snopeasca in bataie ca sa vada daca imi mentin afirmatiile cu iubirea aproapelui. Last edited by Adriana3; 17.08.2011 at 17:11:57. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 17.08.2011 at 17:19:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Citeste postarea anterioara si te lamuresti. BO cunoaste Biblia in teorie dar in practica aplica multe pe dos din cate vad pe aici. Lucru pe care nu m-il inchipuiam despre BO pana acum.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() mai ai de studiat sectaro ca esti paralela cu religia ortodoxa multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() BO e singura care inca mai aplica INTREG ADEVARUL LUI IISUS HRISTOS .... restul sunt pe duca demult ![]() multa iubire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|