Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2011, 20:30:00
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
Am auzit si eu placa asta... nu te simti vinovata pt ca se victimizeaza ca sa te faca sa cedezi. Nimic mai mult, e o reactie copilareasca, nici el nu crede ce spune.Nu te consuma din nimicuri.

Am observat ca e un fel de moda in ultimul timp sa dam relatiilor o insemnatate mai mare decat au (poate datorita filmelor siropoase si chestiilor gen Valentine s) si sa punem partenerul pe primul loc, nu pe Dumnezeu.

Gandeste-te asa... daca o sa ajungi sa arzi in iad pt relatia cu el, s-o sa te incalzeasca cu nimic discursul lui de victima... si, vb parintelui Cleopa ... pune mana o flacara de lumanare sa vezi cum e, si imagineaza-ti cum trebuie sa fie iadul... si daca nici lumanarea n-o suporti, cum crezi ca-ti va fi in iad?.... si pune in balantza asta cu discursul lui de "victima", si mai pune in balanta ce are el sa-t ofere de fapt fata de ce are Dumnezeu sa-ti ofere daca-L urmezi...
Vezi ca ti-am scris pe pm
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este scopul vietii? amatyyy Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 53 23.05.2013 20:57:02
Discretia care pazeste taina vietii duhovnicesti autentice Adriana Cluj Calugarul 3 12.03.2012 18:33:52
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58
Ce asteapta o fata care vrea sa se casatoreasca de Ioan_Ciobota Generalitati 42 28.07.2007 01:13:20