![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu unul nu am nevoie de acest raspuns |
|
||||
|
||||
![]()
cum o sa fie orice icoana sfintita? sfintirea implica o anumita rugaciune pe care doar preotul are voie sa o spuna.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps daca o icoana nu e sfintita de preot, nu te inchini acestei icoane? sau cum tratezi o icoana nesfintita de preot? ....ca pe un simplu tablou? Last edited by ovidiu b.; 21.08.2011 at 22:48:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca ai sti ca o incoana nu este sfintita ai privi-o ca pe un tablou oarecare si nu te-ai inchina? |
|
||||
|
||||
![]()
bineinteles ca nu ma inchin la orice icoana de la tarabe sau de pe la chioscurile cu suveniruri. Ma inchin doar icoanelor din biserici si celor despre care stiu ca au fost sfintite.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar nu toate fac minuni. intrebarea mea era, ca daca e deja sfanta, de ce mai trebuie sfintita?! |
|
||||
|
||||
![]()
Icoana este puțin mai sfântă decât o coală albă, dar e doar un tablou religios. Trebuie sfințită ca să vină sfântul în har, să stea înăuntru.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
repet si imi sustin ideea "Icoana este sfanta prin sfatul pe care il reprezinta" tocmai de curand am facut o icoana si am sarutat-o inainte de a o duce la preot pentru a o tine in altar cateva zile, a spune o rugaciune si a o mirui. ps: intrebare pe care am mai pus-o...cand te inchini unei icoane iti pui problema daca e sfintita de preot? daca ai sti ca o incoana nu este sfintita ai privi-o ca pe un tablou oarecare si nu te-ai inchina? Last edited by ovidiu b.; 24.09.2011 at 15:23:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
nimic impotriva.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|