Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Domnule Neaguu, cum adica nu vreau sa le mai prezint, de unde ati scos-o? Va place sa defaimati gratuit? Ia cititi mataluta inca o data sa vedeti ca va intrebam daca doriti sa continui. Iar va dati cu parerea aiurea despre evrei? Sincer, dintre toti care imi raspund aici sunteti cel mai neinformat, nu puneti mana sa cautati nici cand vi se da mura in gura ce si unde, iar cand sunteti intrebat daca doriti sa continui si cu celelalte, dvs. trageti concluzia ca as fi lasat-o balta. Si iti mai dai cu parerea despre evrei. Cine i-a zis lui Avraam sa il omoare pe Isaac? In Biblie scrie Dumnezeu, ei iata ca evreii de azi au acum alta parere, ati citit care? Ca v-am scris-o! Deci va intreb inca o data, doriti sa continui cu epistolele si evreii? Ca vad ca duceti lipsa de ceva informatii...
|
Cunostintele tale draga sunt minime spui ca doua scrisori au fost scrise in ani total diferiti cea ce nu este adevarat! Apoi ii citezi pe evrei care nu cred in Iisus! Halal crestina! Tu nu vezi ca te certi cu toti? Iar evreii nu se apara de musulmani!?! Sincer stiu ce esti dar sa sti ca un om poate sa aiba fara sa-si dea seama nevoie de un duhovnic un pshiholog ... Nu vezi ca te certi cu toti?Care e diferenta intre tine si penticostalul sau osutafaraunu? Iti place sa te contrazici atata tot si sa arati ca esti mai luminata...