Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2011, 10:27:19
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Aici continui frumos plângându-i pe cei din ceață, deși pare că începi s-o dai la întors ironizând ca să te referi încet încet la mine mustrându-mă, și apoi fatalizând situația, căci dumneata ca și majoritatea covârșitoare nu credeți dar sunteți mulți de tot, superstițironizând că cică n-ai ce să-i faci și dai câteva citate de susținere a ironiei mustrative sau poate mă înșel și e vprba de continuarea gândului serios prin care pare că mă susții
Vezi daca te simti cu musca pe caciula ti se pare ca toti vor sa-ti atraga atentia. :)
MIe mi s-a parut ca de fapt e de acord cu tine si ii critica pe cei ce nu sustin o Biserica universala si idei ecumeniste. E adevart, nu am citit toate mesajele de aici.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57