Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2011, 17:00:11
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
Adventistii confunda firea dumnezeiasca cu slava dumnezeiasca. Hristos nu S-a golit de firea, natura, esenta Lui divina ci doar de stralucirea si slava acestei firi.
Dacă ai fi mai puțin năvalnică (lucru ce l-am remarcat alături de zel și radicalism și la tizul ilustrului reformator -sic!-catolic) citind trimiterile pe care fr. grasu77 le face la sursa oficială a adventismului, ai fi lămurită în privința "confuziei" cu pricina.

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
As vrea si eu sa stiu ce inteleg adventistii prin episodul schimbarii la Fata.
In conceptia ortodoxa, noi afirmam ca Fiul a renuntat pe perioada vietuirii printre noi, la a-si arata si manifesta in afara stralucirea a ceea ce e in esenta, in natura Lui, cu exceptia momentului de la Schimbarea la Fata, cand „s-a re-umplut pe Sine” pt. o zi de aceasta stralucire la care renuntase.
La fel ai înțelege mai bine episodul Schimbării la Față (mai sunt și alte episoade dacă știi să le cauți) în viziunea adventiștilor și faptul că ei nu cred că Hristos a încetat a fi Dumnezeu pe perioada Întrupării.
V-ați cramponat atât de tare de această prejudecată, încât documentându-vă acum direct din sursa oficială ați fi în stare că să susțineți că aceasta a fost modificată special pentru voi...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un cor mai putin obisnuit Mihnea Dragomir Craciunul - Nasterea Domnului 32 05.12.2011 02:40:58
putin ajutor Calin21 Exorcismul 8 05.06.2011 19:11:06
vorbiti-mi putin! anaecaterina Generalitati 86 21.07.2010 10:13:39
of...:( putin ajutor... Simona-Marilena Generalitati 7 18.11.2009 22:51:25
PUTIN-felicitari cozia Despre Biserica Ortodoxa in general 12 27.12.2007 19:20:00