Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2011, 18:11:02
stelian26 stelian26 is offline
Member

Data înregistrării: 20.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Dar uiti ca BO nu are cum sa se desptinda de adventisti, de exemplu, pentru simplul fapt ca are o vechime mult mai mare. Observi ca secta este ceva desprins din Biserica. Cel mult catolicii ar putea sa spuna asta, dar ar fi nedevarat.
nu prea esti la subiect
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 18:28:00
Member

Implicit

[quote=Thrawn;392261]
Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul

Cat de adevarat si profund vorbiti despre Maica Domnului, Doamna noastra!...
fratoare dacaai citi macar pe cat spui tu ca citesti biblia ai intelege adevarul despre fecioara maria,ea atat a fost fecioara pana l-a nascut pe DOMNUL ISUS,dupa a avut copii u iosif,si DOMNUL ISUS spune destul de clar ca el e singurul mijlocitor dintre noi si TATAL,si doar in NUMELE LUI facem rugaciuni cerinte si bine,pritene toti care facem voia LUI DUMNEZEU santem niste sfinti in fata LUI,asa ca ce ar insemna sa ne inchinam unii in fata altora si sa ne facem semnul crucii,eu pot sa-ti spun sa te rogi pt mine daca vrei,dar nu ma pot ruga la tine ca dumnezeu sa ma ierte,cam asa reiese si maria si restul sfintiilor,arhanghelilor si serafimilor,citeste cu atentie ton NT,DOMNU SA TE BINECUVANTEZE,
P.S:LASA PUTIN CARTILE SCRISE DE PREOTI SI CALUGARI,SI CITESTE BIBLIA
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 18:42:10
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
Domnule si eu vroiam sa te propun banarii! Uita-te ce ai scris mai-nainte si vezi cine a jignit primul! Apoi asta e parerea bisericii ortodoxe despre voi! Ba ideea merge si mai departe si se spune ca chiar unii ortodocsi sunt posedati de duhuri rele! De exemplu cei care fumeaza sunt stapaniti de un duh rau!
CU STIMA,bine ai spus despre fumatori ca sant stapaniti de duhuri rele,dorinta de a satisface o placere care iti provoaca rau la sanatate si sufleteste e un pacat pe care ti-l faci cu buna cunostinta,dar iti spun fara sa judec ce parere ai despre preoti care fumeaza si consuma alcool pana nu mai sti de ei?,consumul de alcool ca sa sti nu e interzis,doar betia
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 18:56:05
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stelian26 Vezi mesajul
fratoare dacaai citi macar pe cat spui tu ca citesti biblia ai intelege adevarul despre fecioara maria,ea atat a fost fecioara pana l-a nascut pe DOMNUL ISUS,dupa a avut copii u iosif
P.S:LASA PUTIN CARTILE SCRISE DE PREOTI SI CALUGARI,SI CITESTE BIBLIA

...zise in deplina cunostiinta de cauza si fara pic de respect "medicul ginecolog" Stelian 26.

Maica Domnului L-a purtat in Ea pe Cel-neincaput si e prin excelenta Palatul Duhului Sfant. Dupa o asemenea experienta coplesitoare de a-L fi purtat in faptura Ei pe Cel ce a facut Cerul si pamantul, e cea mai mare impietate si aroganta luciferica sa insinuam noi altceva, noi, niste fire de praf care nu intelegem bine nici macar lucrurile la indemana, d-apoi asa o taina!
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 19:17:57
Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de delia31 Vezi mesajul
...zise in deplina cunostiinta de cauza si fara pic de respect "medicul ginecolog" Stelian 26.

Maica Domnului L-a purtat in Ea pe Cel-neincaput si e prin excelenta Palatul Duhului Sfant. Dupa o asemenea experienta coplesitoare de a-L fi purtat in faptura Ei pe Cel ce a facut Cerul si pamantul, e cea mai mare impietate si aroganta luciferica sa insinuam noi altceva, noi, niste fire de praf care nu intelegem bine nici macar lucrurile la indemana, d-apoi asa o taina!
nimic de comentat la ce mi-ai raspuns,ai dreptate cine sant eu sa dau invatatura inteleptului,si cred ca mai bine inchieiem orice discutie,mi-am dat cu parerea,nu te-am jignit si nici pe SFANTA MARIA nu am jignito,am spus ce am citit si nu oriunde,draga surioara,DOMNUL SA TE BINECUVANTEZE
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 19:25:52
Member

Wink

STIMATA DELIA,tin sa-ti aduc la cunostinta ca biblia pe care o citesc e de la ortodocsi,si coincide cu a preotului de la mine din satucul meu uitat de lume,dar nu lumea tre sa-si aminteasca de noi, CI CEL care ne-a creat,GBU
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 19:31:50
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=stelian26;392388]
Citat:
În prealabil postat de Stelian26 Vezi mesajul

fratoare dacaai citi macar pe cat spui tu ca citesti biblia ai intelege adevarul despre fecioara maria,ea atat a fost fecioara pana l-a nascut pe DOMNUL ISUS,dupa a avut copii u iosif.
Sunteti amabil sa ne dati versetele din Biblie in care se spune explicit ca Fecioara Maria a avut copii cu Iosif? pe ce se bazeaza afirmatia d-voastra?

Last edited by ioanna; 22.08.2011 at 19:35:14.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 19:36:57
Member

Implicit

[quote=ioanna;392411]
Citat:

Sunteti amabil sa ne dati versetele din Biblie in care se spune explicit ca Fecioara Maria a avut copii cu Iosif?
marcu6:3,matei13:55,56,si te rog daca ma insel eu in intelegerea mea,da-mi o explicatie mai buna,cu stima
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 19:37:39
Member

Implicit

[quote=ioanna;392411]
Citat:

Sunteti amabil sa ne dati versetele din Biblie in care se spune explicit ca Fecioara Maria a avut copii cu Iosif? pe ce se bazeaza afirmatia d-voastra?
se bazeaza pe cuvantul LUI DUMNEZEU
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 19:47:48
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
DOMNUL ISUS spune destul de clar ca el e singurul mijlocitor dintre noi si TATAL
Foarte corect până aici. Dar între noi și Iisus?

Citat:
fratoare dacaai citi macar pe cat spui tu ca citesti biblia ai intelege adevarul despre fecioara maria,ea atat a fost fecioara pana l-a nascut pe DOMNUL ISUS,dupa a avut copii u iosif
Deci Iisus, văzând pe mama Sa și pe ucenicul pe care Îl iubea stând alături, a zis mamei Sale: Femeie, iată fiul tău!
Apoi a zis ucenicului: Iată mama ta! Și din ceasul acela ucenicul a luat-o la sine.
(Ioan 19: 26, 27)

Mă întreb, de ce oare a luat-o Ioan pe Maica Domnului "la sine". Ceilați pretinși copii nu mai erau în stare să-i poarte de grijă mamei lor?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie ioanna Morala Crestina 76 14.06.2015 08:40:05
Mic predicator penticostal!! Templier Knight Secte si culte 35 20.12.2011 20:26:24
Sfatui-ti-ma, va rog! smal27 Generalitati 46 24.10.2011 21:33:30
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? elom Secte si culte 353 26.08.2011 13:18:45