![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din Dieceza de Iași au plecat 160 de tineri. Cei mai mulți, aprox 940, au plecat din Arhidieceza de Alba Iulia.
|
|||
|
|||
![]()
Nici măcar atunci !
|
|
||||
|
||||
![]()
Es tut mir leid, aber “Für Frauen sind (…) sucht vergeben” își găsește locul pe aici? În acest sens, aveți dreptate să spuneți, fără doar și poate, “Non omnia quae vera sunt recte dixeris.”
![]()
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
În cuvântul său de azi (24 august) de la Castel Gandolfo, Sf Părinte a declarat că "Zilele Mondiale ale Tineretului" au fost "bogate în entuziasm" și au reprezentat "un dar prețios care dă speranță asupra viitorului Bisericii". "Un eveniment eclezial emoționant", o "adevărată cascadă de lumină". O "magnifică manifestare a credinței pentru Spania și pentru lume, pentru noi toți".
Sf Părinte a mai anunțat tema ediției viitoare din 2013 de la Rio: "Mergeți și învățați toate națiunile" (Matei 28:19).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]()
Ati uitat sa-i socotiti pe ortodocsii din Spania si Bisericile acestora.
|
|
||||
|
||||
![]()
In 1991, la ZMT a plecat din Romania un tren cu tineri (si nu numai); atunci, ca si acum, insemna mult; intalnirea a avut loc la Czechtokowa, in Polonia, si a fost urmata de o alta, mai putin ampla,dar la care au participat si romani, la Maria Pecs- in Ungaria; numarul participantilor intalnirii din acest an este impresionant, dar atunci, curand dupa caderea "Cortinei de Fier"- amploarea a fost data nu atat de numar (mare si atunci, dar nu stiu cat), cat de semnificatia momentului, de renastere spirituala!
A mai pariticipat atunci cineva din forum atunci? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, ma bucur mult ca se continua aceste Zile Mondiale ale Tineretului, zile in care tinerii marturisesc ca-l au Domn pe Isus. |
|
||||
|
||||
![]()
Intalnirile organizate de Anul Nou erau organizate de comunitatea de la Taize, comunitate care are cantecele ei; acum, intrand pe site-ul lor am vazut ca au schimbat melodiile; ZMT sunt organizate de BC; pentru cei de la Taize era important sa aiba tineri din mai multe confesiuni stransi; de exemplu eu am fost cu grup de la, o parohie ortodoxa. Cateodata mi-e dor de cantecele de la Taize!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau sunt sponsorizati doar partial de BRC? |
|