![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar realitatea arată că se deplasează invers. Umbra se plimbă de la vest spre est. Ceea ce ați uitat să spuneți - dle neica_nimeni_altul - este că: pământul fiind fix, soarele în mergere de la est spre vest, și luna de la vest spre est (invers rotației soarelui în jurul pământului...), este normal ca și umbra să se plimbe tot de la vest spre est. ...Dar să lăsăm pe cei ce nu vor să înțeleagă logica (deși, ar putea...), vă rog. Haideți să vorbim serios acum. Puteți să-mi spune-ți, vă rog, în câte ore se învârte luna în jurul pământului, exact. Și a doua întrebare serioasă (chiar nu știu...); în câte ore soarele? Nu vă supărați, dar mi-era de ajuns... și chiar îmi este, să cred ce spune Sf. Scriptură, Sfinții Părinți și cei ce țin cu tărie credința, dar acum chiar m-ați făcut curios. Mulțumesc. Doamne ajută! __________________ 33... poartă-n casă. __________________ |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) | Eugen7 | Dogmatica | 199 | 19.02.2013 19:40:14 |
Teologia de eliberare | ignatiu | Biserica Romano-Catolica | 1 | 16.09.2012 22:31:47 |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo | flying | Teologie si Stiinta | 0 | 17.07.2010 08:09:32 |
intrebari despre teologia ortodoxa | nell | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 09.09.2009 20:33:48 |
|