Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.08.2011, 10:52:20
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vivi88 Vezi mesajul
Da, Catalin, nu am de gand sa iau Tainele de la ei. Numai Dumnezeu stie de ce Iordanul se intoarce dupa calendarul vechi si se arata semnele tot asa. Eu una tind sa cred ca asa a fost lasat de la El. Dar treaba asta nu ma face pe mine sa doresc sa fiu in comuniune cu ei mai ales ca atunci cand am intrat in Biserica lor am simtit fariseism si lipsa de smerenie. Normal ca nu am ajuns in ratacirea de a crede ca preotii nostri nu mai au har sau ca degeaba slujesc Sf Liturghie! Dreptatea omului e ca o carpa lepadata in fata Domnului.
Cred ca ar fi probleme numai daca am face Pastele cand nu trebuie, adik odata cu evreii sau chiar inaintea lor, lucru care s-a intamplat intre 1926-1929. Cand au vazut ca nu mai coboara Sf Lumina atunci au calculat dupa cum au lasat Sf Parinti de la Niceea.
Draga mea, Iordanul se intorce inapoi pentru ca in acea zi se srabatoreste Botezul Domnului iar acesta minune se intampla in cinstea acestei sarbatori. Crezi tu ca daca in Israel Boboteaza se va sarbatori pe 15 iunie Iordanul nu se mai intorce inapoi? Sau are o data fixa? Doamne ajuta!
Reply With Quote

Tags
casatorie, stil vechi

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
pentru o casatorie pe stil vechi doca Botezul 30 08.09.2012 19:29:55
biserica ortodoxa de stil vechi silviu.pintilie Secte si culte 6 12.11.2010 14:03:30
casatorie cu ortodox de stil vechi doca Nunta 1 31.01.2008 15:06:59
Biserica Ortodoxa de Rasarit( Stil vechi) teogtf Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 43 06.11.2006 10:37:07