În prealabil postat de Scotland The Brave
-Petru!
-Da Doamne,porunceste!
-Ce mai face robul meu Scotianul?
-Este pe crestinortodox.ro Doamne..
-Nu se potoleste nu?Ce trebuia el sa faca?
-Doamne,cand a venit de la munca,trebuia sa-Ti multumeasca,sa se spele,sa manince ceva si sa-Ti multumeasca pentru asta,sa se odihneasca putin,apoi sa citesca Cuvantul Tau,sa mediteze la el,sa se roage la Tine ca sa-l inteleaga,sa le spuna celor mici despre Slava,Gloria si Dragostea Ta...
-Si el ce face?
-Pai e tot pe crestinortodox.ro..
-Si ce face el acolo?
-Doamne..le explica..
-Ce le explica apostolul Meu?
-Pai Doamne..le explica ce a inteles el din Cuvantul Tau.
-Asta le explica?Spune-mi Petru..de cate ori l-am salvat si iertat pana acum?
-In fiecare clipa a vietii lui de oaie ratacita Doamne.
-Si el ce a inteles din asta?
-Ca trebuie sa stea pe crestinortodox.
-Petru,du-te la el,ia-l de urechi,pune-l in genunchi,si da-i cu nuiaua pocaintei la palmele mandriei lui pana canta precum in Cantarea Anei.
-Doamne,fie-Ti mila de el,si da-i asta zi de zi pana intelege,ca asta-i mai tare de cap,din cauza vantului mai puternic din Scotia ii sta kiltul pe ochi si pe urechi si intelege mai greu.
-Petru,vezi ca mai sunt si altii ca el.Se stiu ei.Pune-i pe toti in smerenie,tacere,ascultare si fapta pentru ca va veni Ziua cand nu ii voi mai astepta.Le bat inca la usa.Dupa ce au spus si au facut le va fi masurata credinta.Pe Scotian sa-l pui in fundul clasei pe cojile de nuca ale tacerii.O sa chitaie el putin da o sa-i prinda bine.Sa nu vina Ziua Petru cand ii voi pune-n fata faptei tot ce a spus de dragul vorbei.
Doamne iarta-ma pentru ce am scris.Ma duc singur la colt.
|