Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.08.2011, 23:57:28
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Mai bine o diaree (daca se intampla) decat sa ajungi sa borasti, sa te doara capul si sa zaci intre perne, ca o leguma, cu bidonul cu apa si ligheanul la capatai. O spun din proprie experienta.

In plus, sucul de strugure este foarte sanatos (mai ales cel rosu - foarte bogat in rezveratrol, fortifiant al sistemului imunitar) si nici nu te zapaceste de cap. Dupa ce bei must poti fi plin de spirit si vorbi cu Domnul. Dupa ce bei vin poti fi plin de spirt si vorbi cu diavolul.
Tu, dintr-un pahar de vin, ajungi in starea pe care o descrii?
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 00:02:43
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai la ei e regula, nimeni nu se poate opri la un singur pahar, de aia s-a si pus regula: nici un pahar.
Probabil racolarile in cadrul grupului se fac dominant la intalnirile AA.

Nici un pahar - nici pe buze, nici in Scriptura macar sa nu cumva sa fie omul sa fie ispitit sa gandeasca macar ca vinul n-ar fi tocmai asa mare blestem si ca sunt oameni care isi permit un pahar si fara sa ajunga la betie.
dar atunci cu femeile cum procedeaza? Nu le mai ating sau folosesc manusi? Nu se alta dar...ispita...satana...intelegi tu ce vreau sa zic! Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 00:13:46
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
dar atunci cu femeile cum procedeaza? Nu le mai ating sau folosesc manusi? Nu se alta dar...ispita...satana...intelegi tu ce vreau sa zic! Doamne ajuta!
Ca bine ati zis-o, si dvs., si fratele Alin. Ei chiar nu isi dau seama cat de adanc si entuziast plonjeaza in ridicol...
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 00:19:53
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit In anul 3700, pe planeta-colonie Adventia

...era un grup mutant, care practica clonarea, pentru a nu se impurifica cu necuratele alea de femei, si dezvoltase doctrina "vinul este incompatibil cu viata umana".
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 00:20:37
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
...era un grup mutant, care practica clonarea, pentru a nu se impurifica cu necuratele alea de femei, si dezvoltase doctrina "vinul este incompatibil cu viata umana".
Acum pe bune, stii ca adventistii cred in extraterestri? Le-a zis-o profeata lor..
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 00:32:36
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit Nu ma mira; baietii infernului leaga ereziile si pacatele.

Citat:
Acum pe bune, stii ca adventistii cred in extraterestri? Le-a zis-o profeata lor..
Ptiu! Asta da erezie! Ca sa nu zic "delir". Ce pot zice? De ei, sa aiba Domnul mila. De erezia lor: anathemathos! Unde este erezie, hop! si alte consecinte...unele din ele efectiv dezastruoase duhovniceste...si psihic.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 05:11:50
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adanna Vezi mesajul
Decat diaree dupa must prefer euforie dupa vin

P.S. La efectele adverse ale mustului nu v-ati gandit domnule Trice?
Nu știu ce probleme aveți dumneavoastră, însă eu n-am făcut niciodată diaree după must. Reacțiile adverse apar doar la alergici, ori când se bea necontrolat. Decât euforie bahică, eu prefer mintea limpede.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 05:12:21
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Implicit

Citat:
Off-topic: Domnule AlinB, dumneata nu crezi în extratereștri? Îngerii sunt ființe terestre, iar Dumnezeu Fiul e pământean de loc din Betleem?
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 11:15:01
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Off-topic: Domnule AlinB, dumneata nu crezi în extratereștri? Îngerii sunt ființe terestre, iar Dumnezeu Fiul e pământean de loc din Betleem?
mda...ufologii nu s-au gandit pana acum la interpretarea asta. E chiar o ipoteza revolutionara in materie de extraterestrii. Prietene esti formidabil...Iisus extraterestru! SUPER TARE FRATE!
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 11:20:31
NeInocentiu's Avatar
NeInocentiu NeInocentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
mda...ufologii nu s-au gandit pana acum la interpretarea asta. E chiar o ipoteza revolutionara in materie de extraterestrii. Prietene esti formidabil...Iisus extraterestru! SUPER TARE FRATE!
Depinde ce intelege fiecare prin extraterestru (in afara pamantului).
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51