Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.08.2011, 11:35:30
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de NeInocentiu Vezi mesajul
Depinde ce intelege fiecare prin extraterestru (in afara pamantului).
Corect.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 11:39:19
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=osutafaraunu;394111]Corect.[/QUOTE

mda...si carul de foc in care a fost rapit Ilie de "extraterestru" a fost defapt un OZN...Super tare! Uite asa mai invat si eu cate ceva!
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 11:54:03
NeInocentiu's Avatar
NeInocentiu NeInocentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.02.2011
Implicit

[quote=stefan florin;394112]
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Corect.[/QUOTE

mda...si carul de foc in care a fost rapit Ilie de "extraterestru" a fost defapt un OZN...Super tare! Uite asa mai invat si eu cate ceva!
Depinde ce intelegeti prin Obiect Zburator Neidentificat.
Totusi, "obiectul" este identificat drept un car de foc.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 13:08:03
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
mda...ufologii nu s-au gandit pana acum la interpretarea asta. E chiar o ipoteza revolutionara in materie de extraterestrii. Prietene esti formidabil...Iisus extraterestru! SUPER TARE FRATE!
Poate super jalnic. Va dati seama ca cei care cred asa sunt super-prone la vedeniile ozenistice ale lui anti...
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 13:16:40
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit Sa recapitulam:

o parodie de sabat in locul duminicii; nu exista suflet cum il vad Sfanta Scriptura si toti ceilalti, de la catolici la ortodocsi si de la calvini la nestorieni; Isus este extraterestru, si bineintels intreaga Sfanta Trinitate (Doamne iarta-ma), probabil ca si steaua magilor era un ozene; Maica Domnului e si ea o prezenta colo, in fundal, evident cu totul nedemna de preacinstire; ierarhia apostolica a Bisericii, inventie a babilonicilor alora de catolici si ortodocsi, usw., usw.
Daca asta e crestinism, eu sunt de pe Solaria. :D Ca tot vorbim de aiureala asta...
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 14:00:03
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Tu, dintr-un pahar de vin, ajungi in starea pe care o descrii?
Nu dintr-un pahar, ci de la un singur pahar. Intreaba pe orice alcoolic cu cate pahare si-a inceput "ucenicia". Eu am inceput cu mai putin de un pahar.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 14:05:52
laviniu laviniu is offline
Banned

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
o parodie de sabat in locul duminicii; nu exista suflet cum il vad Sfanta Scriptura si toti ceilalti, de la catolici la ortodocsi si de la calvini la nestorieni; Isus este extraterestru, si bineintels intreaga Sfanta Trinitate (Doamne iarta-ma), probabil ca si steaua magilor era un ozene; Maica Domnului e si ea o prezenta colo, in fundal, evident cu totul nedemna de preacinstire; ierarhia apostolica a Bisericii, inventie a babilonicilor alora de catolici si ortodocsi, usw., usw.
Daca asta e crestinism, eu sunt de pe Solaria. :D Ca tot vorbim de aiureala asta...
Frate, ai ce ai cu "alte planete", da vin cu o intrebare, ce e cu stirile de la tvu cum ca in mod cert am fost vizitati si ca apoi chinezii au fotografiat o nava in forma de scorpion?Intreb asta pt nu cred in halucinatii colective atat de extinse...Numai bine!
ps.interesant avatarul , pledeaza cumva pt "evolutie"?!?
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 14:07:04
Banned

Implicit

Citat:
Ptiu! Asta da erezie!
.

Si Vaticanul (sefii dvs. infailibili) crede in existenta unor civilizatii extraterestre. Si nu se refera la ingeri sau fiinte spirituale.
http://old.cotidianul.ro/vaticanul_c...tri-45844.html

Mai spuneti "ptiu! asta da erezie"?
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 14:07:47
laviniu laviniu is offline
Banned

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Nu dintr-un pahar, ci de la un singur pahar. Intreaba pe orice alcoolic cu cate pahare si-a inceput "ucenicia". Eu am inceput cu mai putin de un pahar.
Nu-i mai bine de mine ca nu beau decat apa , ca multi alti romani si ne trezim ca ne-am "imbatat" cu h2o rece! Numai bine!
Reply With Quote
Vechi 27.08.2011, 14:13:25
Banned

Implicit

Citat:
o parodie de sabat in locul duminicii;
..
Noi pazim ceea ce Dumnezeu a binecuvantat si sfintit (ziua a saptea). Voi tineti ceea ce Dumnezeu nu a binecuvanta si sfintit niciodata (ziua intaia). Care este parodie si care este dragoste de Dumnezeu? "Dragostea de Dumnezeu sta in pazirea poruncilor Lui" (1 Ioan 5:3)

P.S. Doriti sa deschidem un topic in care "sa recapitulam" o parte din schimbarile aduse legii lui Dumnezeu de catre Vatican (schimbari preluate, din pacate, si de alte biserici)?

Last edited by grasu77; 27.08.2011 at 14:17:14.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51