![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=osutafaraunu;394111]Corect.
![]() mda...si carul de foc in care a fost rapit Ilie de "extraterestru" a fost defapt un OZN...Super tare! Uite asa mai invat si eu cate ceva! |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=stefan florin;394112]
Citat:
Totusi, "obiectul" este identificat drept un car de foc. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate super jalnic. Va dati seama ca cei care cred asa sunt super-prone la vedeniile ozenistice ale lui anti...
|
|
|||
|
|||
![]()
o parodie de sabat in locul duminicii; nu exista suflet cum il vad Sfanta Scriptura si toti ceilalti, de la catolici la ortodocsi si de la calvini la nestorieni; Isus este extraterestru, si bineintels intreaga Sfanta Trinitate (Doamne iarta-ma), probabil ca si steaua magilor era un ozene; Maica Domnului e si ea o prezenta colo, in fundal, evident cu totul nedemna de preacinstire; ierarhia apostolica a Bisericii, inventie a babilonicilor alora de catolici si ortodocsi, usw., usw.
Daca asta e crestinism, eu sunt de pe Solaria. :D Ca tot vorbim de aiureala asta... |
|
|||
|
|||
![]()
Nu dintr-un pahar, ci de la un singur pahar. Intreaba pe orice alcoolic cu cate pahare si-a inceput "ucenicia". Eu am inceput cu mai putin de un pahar.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps.interesant avatarul , pledeaza cumva pt "evolutie"?!? |
|
|||
|
|||
![]() Si Vaticanul (sefii dvs. infailibili) crede in existenta unor civilizatii extraterestre. Si nu se refera la ingeri sau fiinte spirituale. http://old.cotidianul.ro/vaticanul_c...tri-45844.html Mai spuneti "ptiu! asta da erezie"? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i mai bine de mine ca nu beau decat apa , ca multi alti romani si ne trezim ca ne-am "imbatat" cu h2o rece! Numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]()
Noi pazim ceea ce Dumnezeu a binecuvantat si sfintit (ziua a saptea). Voi tineti ceea ce Dumnezeu nu a binecuvanta si sfintit niciodata (ziua intaia). Care este parodie si care este dragoste de Dumnezeu? "Dragostea de Dumnezeu sta in pazirea poruncilor Lui" (1 Ioan 5:3)
P.S. Doriti sa deschidem un topic in care "sa recapitulam" o parte din schimbarile aduse legii lui Dumnezeu de catre Vatican (schimbari preluate, din pacate, si de alte biserici)? Last edited by grasu77; 27.08.2011 at 14:17:14. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|