![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vroiam sa spun ca depinde de grup, de persoana, de liceu, de educatie...
|
||||
|
||||
![]()
ei, se pare ca eu sunt o generatie mai veche caci am peste 34 de ani. insa tare as vrea sa stiu care este acel liceu unde se mai gasesc fete cuminti. tare tare ma intereseaza subiectul.
|
|||
|
|||
![]()
Sunt destule fete cuminti in licee dar culmea chestiei stiti care este draga domnita? Exista si baieti la fel de curati si cuminti! Putine exemple dar exista, deci nu este totul pierdut!Numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Depinde in ce mediu te invarti. Sa nu generalizam , pentru ca gresim foarte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E adevarat ca depinde si de mediu, dar cine are ochi sa vada, vede.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|