![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Tâlharului îi zice doar că va fi cu El în rai, în rest... e doar tăcere, vorba lui Șeicspir.
|
|
|
|||
|
|||
|
citeaza te rog versetul cu pricina.
|
|
|
|||
|
|||
|
În original spune cam așa:
"SIIISUSIAZISADEVARATGRAIESCTIEASTAZIVEIFICUMINEIN RAI" Am încercuit locul unde ar fi trebuit să fie virgula... și nu este: http://imageshack.us/f/641/luca2343alexandrinus.jpg/ Last edited by osutafaraunu; 29.08.2011 at 21:35:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Mai citati-l odata cu spatii intre cuvinte.
|
|
|
|||
|
|||
|
Precum se vede în Codexul Alexandrin, e fără virgule și fără spații între cuvinte
|
|
|
|||
|
|||
|
Aratati-mi si mie sa vad si eu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Last edited by osutafaraunu; 29.08.2011 at 21:54:02. |
|
|
|||
|
|||
|
si ce te face sa crezi ca in alte parti , adica in tot restul Bibliei , semnele de punctuatie nu ar fi tot asa puse gresit ? ce ar fi sa te apuci sa verifici TOATA Biblia semn cu semn si propozitie cu propozitie si dupa aceea sa mai vorbesti.
|
|
|
|||
|
|||
|
În alte părți, plasarea virgulei actuale nu influențează înțelesul frazei ca în acest verset. Nu știu dom'le cum se face că tocmai aceste locuri sensibile sunt speculate de dumneavoastră în favoarea unei doctrine eretice... Mai găsiți-mi măcar un verset (privitor la această doctrină repet eretică a "nemuririi sufletului") în care plasarea virgulei să fie în favoarea dumneavoastră și-l mănânc cu suportul lui material cu tot.
|
|
|
|||
|
|||
|
Uite ce ai scris aici :
Citat:
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 19:24:40 |
| Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
| Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 10:23:38 |
|
|