![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
:))
Te-ai pus pe cruce de fraier Isuse Că oamenii-s tot muci cu febra si tuse Cu flegme pe buze, cu temeri și scuze Cu germeni în spuse, cu cer negru-n cuget El discerne cu fulger, digeră cu ulcer Și disperă când nu e cel ce din sfere să urce Da’ îngerii au cancer la aripi și-acum zboară-n jos Da nu-s îngeri au cange e totu’ pe dos Pământu-i frumos, verde, l-a pictat Tactu’ ca blegu Dacă-l facea gri, poate nu vedeam jegul Poate nu vedeam negru din orice respir Poate nu-mi lipsea muzica din textul lu’ Shakespeare Da-s toți surdo-muți, creștini urâți Pășind pe spini desculți, copii născuți cărunți Cerșind cu jind la adulți, scăpând suspini să-i cruți Să-i uiți, să nu-i aduci în lumea asta de ciuți Suntem deja prea mulți… Tatăl nostru care ești în Ceruri Am uitat Numele Tău, am ucis Împărăția Ta Fără voia ta, ceru-i negru, așa-i si pe Pământ, Pâinea noastră cea de toate zilele, ne batem pe ea astăzi Și toți profită de greșelile noastre, și nici noi nu iertăm greșiților noștri Și ne ducem cu toții în ispită, căci din noi izvorăște ce-i rău. Amin! Ai cuie-n mâini de fraier Isuse Și tu ne găsești scuze În curând o să plouă cu obuze Când chipuri de președinți morți sunt muze Pământu-i plin de vampiri cu ventuze Ce-i sug sângele negru să-și hrănească roboții Vii cu vinul, morții cu morții lor Hoții cu preoții, ne prostesc cu toții Ne iau din porții și tu ții să ne cruți pe toți, sti?! Oamenii-s fiare, câini se bat pe pâini cu fiare'n mâini Ovare poartă orfani de maine Tac-tu’ a uitat de noi atunci noi cui ne închinăm? Și-avem gaz în cer să-l intoxicăm Am 16V, motor de 6 litri, 500 cp Când trec pe strasse pițipoancele pică Fraierii dau flegme de-oftică O mână pe volan, una pe sticlă Da] nu uit să mă închin când trec pe lângă biserică Un pic de coca’n torpedo lângă o icoană mică Sunt creștïn… |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| E pacat? | ToaderValentin | Intrebari utilizatori | 5 | 18.12.2012 23:39:38 |
| Pacat sau nu? | Darkanian | Pocainta | 33 | 14.08.2010 00:19:44 |
| e pacat? | Valy76 | Calugarul | 23 | 22.03.2010 23:30:06 |
| pacat? | omosapiensi | Teologie si Stiinta | 3 | 25.01.2010 14:30:20 |
| pacat sau nu? | pisi | Generalitati | 34 | 19.06.2008 00:11:07 |
|
|