Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.09.2011, 19:36:07
laviniu laviniu is offline
Banned

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Prietene Laviniu, cu mana pe inima iti spun ca DA, MI-AS LUA DE SOTIE O ASTFEL DE FEMEIE! Nu conteaza ce a facut inainte, conteaza ce face de cand noi doi ne-am cunoscut si am incept relatia, cu conditia sa nu mai faca ce a facut inainte. Din partea mea ar avea tot sprijinul si iubirea de care are nevoie! IUBIREA INVINGE TOTUL!
De ce putini barbati astazi si-ar lua de sotie o femeie desfranata, nu stiu ce sa-ti raspund! Cred ca acesta categorie de barbati nu l-au cunoscut pe Dumnezeu. Apostolul Ioan zice atat de frumos in epistola sa : "Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire." (1 Ioan 4:8).Orgoliul tipic masculin ii opreste sa faca un astfel de pas.Prefera sa osandesca o astfel de femeie, sa o arate cu degetul, uitand sau mai bine zis nestiind ca Hristos a procedat altfel in astfel de ocazii :"Și ridicându-Se Iisus și nevăzând pe nimeni decât pe femeie, i-a zis: Femeie, unde sunt pârâșii tăi? Nu te-a osândit nici unul?
Iar ea a zis: Nici unul, Doamne. Și Iisus i-a zis: NU TE OSANDESC NICI EU. Mergi; de acum să nu mai păcătuiești. ( Ioan 8: 10-11)
Asta e parerea mea...poate gresesc...Doamne ajuta!

Stii care e CULMEA? Stiam...si mai stiu cu certitudine ca si eu asa gandesc! Nu conteaza trecutul unui om ci ceea ce exista momentului prezent , in care iti este alaturi acea fiinta....Deci, nu NU gresesti, jos palaria! Numai bine!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cu ce fel de om v-ati casatori? aradeanu Generalitati 179 21.07.2014 17:22:04
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 13:18:21
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
cine ma ajuta? Hartford Muzica Bisericeasca 4 30.09.2010 04:03:37
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05