Citat:
În prealabil postat de laviniu
Si daca este asa, dc totusi categoric prea putini barbati astazi si-ar lua de sotie o desfranata? Tu ti-ai lua? Ca doar fiecare merita cate o sansa noua! Numai bine!
|
Prietene Laviniu, cu mana pe inima iti spun ca DA, MI-AS LUA DE SOTIE O ASTFEL DE FEMEIE! Nu conteaza ce a facut inainte, conteaza ce face de cand noi doi ne-am cunoscut si am incept relatia, cu conditia sa nu mai faca ce a facut inainte. Din partea mea ar avea tot sprijinul si iubirea de care are nevoie! IUBIREA INVINGE TOTUL!
De ce putini barbati astazi si-ar lua de sotie o femeie desfranata, nu stiu ce sa-ti raspund! Cred ca acesta categorie de barbati nu l-au cunoscut pe Dumnezeu. Apostolul Ioan zice atat de frumos in epistola sa : "Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire." (1 Ioan 4:8).Orgoliul tipic masculin ii opreste sa faca un astfel de pas.Prefera sa osandesca o astfel de femeie, sa o arate cu degetul, uitand sau mai bine zis nestiind ca Hristos a procedat altfel in astfel de ocazii :"Și ridicându-Se Iisus și nevăzând pe nimeni decât pe femeie, i-a zis: Femeie, unde sunt pârâșii tăi? Nu te-a osândit nici unul?
Iar ea a zis: Nici unul, Doamne. Și Iisus i-a zis: NU TE OSANDESC NICI EU. Mergi; de acum să nu mai păcătuiești. ( Ioan 8: 10-11)
Asta e parerea mea...poate gresesc...Doamne ajuta!