|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Sfatul meu: țineți-vă departe ! Se poate să fi avut eu un teribil ghinion, dar toți catolicii carismatici cu care am făcut cunoștință aveau serioase probleme spirituale (în timp ce erau convinși că nu au nicio problemă). Ceea ce nu m-am lămurit încă este dacă mișcarea charismatică este ceea ce rătăcește sau, dimpotrivă, rătăciții manifestă o atracție deosebită pentru asemenea practici.

__________________ Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Mamona în veșminte creștine, este mediumism mișcarea charismatică. Aderarea la ea denotă neîncredere față de propria religie și lipsa unei trăiri autentice în cultul nostru.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Total "off topic si din categoria "diverse" 

Intrebasem un musulman de ce si-a pus cercel in ureche. Raspunsul? " Ca sa fiu "carismatic". De atunci, de cate ori aud cuvantul asta ii amintesc de acel cercel din ureche. Sa-mi fie cu iertare. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

De unde provine legatura intre darurule , lucrarile duhului sfint si denumirea de "carismatic"? Nu era mai coresc "harismatic'? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 14:58:23 | 
| Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 20:40:13 | 
|  |