Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.09.2011, 19:12:26
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Draga "neica nimeni" sper din tot sufletul ca demersul tau sa aiba finalitate.. Nu o spun cu ironie ci din proprie experienta. Sant alaturi de voi. Sincer nu as fi intervenit (forumul pentru mine este o cauza pierduta) dar raspunsul dat de un user "pleaca tu" (un ateu alunga un ortodox de pe un forum Crestin Ortodox!!!) m-a determinat sa ma loghez si sa-mi spun parerea.
DA! sant pentru schimbarea regulamentului! Sant convinsa ca userii vechi (ca si mine) realizeaza degradarea, imoralitatea, bataia de joc, bascalia de pe acest forum. De aceea cer colegilor vechi de forum sa i-a la randul lor atitudine!
Jenica
Degradarea, imoralitatea, bataia de joc si bascalia au fost prezente pe acest forum inca de cand m-am logat prima data, eram sub un alt username atunci. Insa bataia de joc a unor 'ortodocsi' m-a facut sa parasesc acest forum pt o perioada de timp.
Cat despre neica_nimeni nu are rost sa spun ca initial a fost banat din cauza jignirilor si insultelor aduse la persoana mea, iar acum vine sa ne dea lectii de educatie si bun-simt. Regulament pe acest forum exista, asa cum exista si admin. Nu vad rostul schimbarii, doar in ideea in care vrem sa ii facem pe plac d-lui neica_nimeni

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori flying Generalitati 487 27.05.2010 10:42:16
Limpezirea apelor pe acest forum krabu Despre Biserica Ortodoxa in general 232 13.04.2010 14:38:28
De ce veniti voi pe acest forum? sophia Generalitati 38 12.04.2010 23:05:22