Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.09.2011, 10:37:27
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Se pare că te-ai grăbit să mă judeci numindu-mă iudă, înainte de a înțelege despre ce fel de „trădare” era vorba. Am afirmat că am raportat persoane care au jignit și persoane care au blasfemiat. Nu știu dacă ai văzut, însă în câteva rânduri au intrat adepți ai satanismului pe forum, iar cuvintele lor sunt ireproductibile.

În rest, se pare că avem aceeași părere cu privire la regulament. Eu nu susțin unul mai strict decât cel care deja există.
Eu nu te-am judecat pe tine global, ca persoana,ci mai degraba am judecat gestul tradarii,asemanandu-l cu gestul lui Iuda !
Pentru mine,dupa crima,si alte pacate comise cu violenta impotriva semenilor nostri, pacatul tradarii(care in aparenta nu contine violenta) este pe locul doi,la gravitate !!!

Si chiar daca exista blasfemiatori si natangi,care vin pe acest sait, nu te lasa prins in jocul lor pervers,si poti f bine sa nu ai bagi in seama !
Nimic nu le prieste si le place acestora, decat sa fie bagati in seama de cineva,si sa scandalizeze pe cineva,cum ai ignori isi iau jucariile si pleaca singuri !
Vechi 04.09.2011, 14:18:20
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Eu nu te-am judecat pe tine global, ca persoana,ci mai degraba am judecat gestul tradarii,asemanandu-l cu gestul lui Iuda !
Frate, nu cred că înțelegi ce înseamnă trădare. A stabili ordinea, a apăra dreptatea, moralitatea - pe forum sau în societate - înseamnă să-ți pese, să nu fii indiferent, să ai atitudine atunci când vezi răul manifestându-se lângă tine și afectându-i pe alții.

A sta pasiv, a fi indiferent atunci când vezi făcându-se o nedreptate - ăsta e păcat și e chiar trădare față de victimă, pe care ești dator să o aperi.

Dacă pe stradă vezi un act de violență ce faci? Te faci că nu vezi, ca să nu-l trădezi pe agresor, făcându-te complice cu el în felul ăsta? Sau suni la 112?
Ce spune cavalerul păzitor din tine că ești dator să faci?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori flying Generalitati 487 27.05.2010 10:42:16
Limpezirea apelor pe acest forum krabu Despre Biserica Ortodoxa in general 232 13.04.2010 14:38:28
De ce veniti voi pe acest forum? sophia Generalitati 38 12.04.2010 23:05:22