Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu
Se pare că te-ai grăbit să mă judeci numindu-mă iudă, înainte de a înțelege despre ce fel de „trădare” era vorba. Am afirmat că am raportat persoane care au jignit și persoane care au blasfemiat. Nu știu dacă ai văzut, însă în câteva rânduri au intrat adepți ai satanismului pe forum, iar cuvintele lor sunt ireproductibile.
În rest, se pare că avem aceeași părere cu privire la regulament. Eu nu susțin unul mai strict decât cel care deja există.
|
Eu nu te-am judecat pe tine global, ca persoana,ci mai degraba am judecat gestul tradarii,asemanandu-l cu gestul lui Iuda !
Pentru mine,dupa crima,si alte pacate comise cu violenta impotriva semenilor nostri, pacatul tradarii(care in aparenta nu contine violenta) este pe locul doi,la gravitate !!!
Si chiar daca exista blasfemiatori si natangi,care vin pe acest sait, nu te lasa prins in jocul lor pervers,si poti f bine sa nu ai bagi in seama !
Nimic nu le prieste si le place acestora, decat sa fie bagati in seama de cineva,si sa scandalizeze pe cineva,cum ai ignori isi iau jucariile si pleaca singuri !