Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.09.2011, 19:59:30
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul Vezi mesajul
FALS, la un forum atat de mare nu exista 1 singur administrator sau 1 singur moderator, ca nu vorbim de o firma de apartament, Razvane, eu cred ca nu stii despre ce este vorba, firma care administreaza acest forum are cca 200 de angajati, stiai acest lucru ?

Este vorba despre - http://www.activesoft.ro/

Nu este vorba nici de lipsa de timp si nici de dezinteresul adminului, este vorba de o politica a acestui forum. Faptul ca tu cauti argumente in sprijinul regulamentului actual si scuzi indirect adminul dovedeste fie ca esti partinitor (admin la admin nu-si scoate ochii) fie ca nu-ti pasa de atitudinea utilizatorilor fata de denigrarea credintei ortodoxe.

In regulamentul valabil scrie clar: "12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa !"

Tu ai vazut ca se respecta acest lucru, si daca da, dupa ce criteriu, dupa criteriul strict subiectiv al unor administratori, pe ce reguli se bazeaza ei, doar pe ce le dicteaza constiinta ?

Uite aici o explicatie foarte clara si neinterpretabila pentru "Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa":

Se interzice jignirea religiei, a credintei in Dumnezeu si a credinciosilor, nu se admit glumele cu substrat religios, generalizarile si cuvintele licentioase la adresa lor. Nu este permis atacul la persoana si folosirea unui limbaj necivilizat, obscen, antisemit sau rasist. Sunt interzise injuriile, afirmatiile vulgare, ironia de prost gust si fara sens, sau orice mesaj care il poate afecta pe oricare dintre membrii acestui forum crestin ortodox.

Despre asta este vorba, fie ca la unii le convine sau nu, aceasta mentiune trebuie explicit continuta in regulament.
Bun, are 200 de angajati, insa eu nu le vad activitatea pe acest forum. Intrebarea este, daca se va face un nou regulament f bine detaliat, el va fi respectat in primul rand de admin? Va interveni atunci cand este necesar? Daca da, atunci f bine, dar daca nu inseamna ca exista o problema si in administrare. Am spus ca forumul are un singur admin deoarece nu vad la niciun subforum mentionat vreun moderator (in mod normal asa se face). Consider ca forumurile trebuie sa aibe o structura bine definita: admin, moderatori la fiecare subforum(mentionati!), regulament clar si obiectiv care sa fie respectat in primul rand de cei ce conduc forumul, pt a se purta discutii civilizate si corecte.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 11:40:53
Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori flying Generalitati 487 27.05.2010 10:42:16
Limpezirea apelor pe acest forum krabu Despre Biserica Ortodoxa in general 232 13.04.2010 14:38:28
De ce veniti voi pe acest forum? sophia Generalitati 38 12.04.2010 23:05:22