![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai niste repere morale de urmat in viata ? Din cate vad eu ai mentalitate de araboaica Citat:
Fiind ancorata in aceasta relatie paguboasa vei vedea ca anii trec si nu te vei alege cu nimic din viata ci doar cu pacatul. [/quote] Citat:
Cand asculti de cine trebuie si faci voia Lui vei culege roade bune ,nu amare. Nici eu nu am fond genetic bun ,am fost educata de comunisti ,parintii nu prea se gandeau la Dumnezeu dar incercarile m-au apropiat de Dumnezeu. Roaga-te cu tarie sa iti shimbi viata si Dumnezeu te va ajuta cum i-a ajutat pe prizonierii rusi din Turcia care s-au intors dupa ani de zile acasa. Mergi la un duhovnic mai imbunatatit si cere sfat ,nu pentru spovedanie. Actualul duhovnic nu tea sfatuit sa te desparti ? |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Numele copilului | casiana | Botezul | 184 | 23.11.2013 03:04:06 |
| Ce ii faci aproapelui tie iti faci. Cum sa ai bani gratis | spre_rasarit | Generalitati | 35 | 11.01.2012 01:32:59 |
| Otrava din sarea de bucatarie pe masa tuturor romanilor! | heaven | Generalitati | 21 | 14.11.2010 16:16:41 |
| Ofer spre inchiriere o camera | aura_d | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 11.06.2009 14:47:40 |
|
|