![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Din moment ce am spus 101 reguli de "vraja lexicala" am crezut ca intelegeti spre ce bat :) Este vorba de cartea 101 Intrebări pe care și le pun adventiștii scrisa de John Graz si Bert Beverly Beach, in care se prezinta solutii pentru modul in care adventistii ar trebui sa dialogheze cu oamenii in lucrarea lor de evanghelizare publica. Ceva asemanator au si Martorii lui Iehova.
Last edited by ioanna; 07.09.2011 at 21:09:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
p.s exista vreo legatura intre jesuisti si adventisti? adica jesuistii sunt desprinsi din adventisti? p.p.s aaaa... mi-am adus aminte de ceva, va atac :) ce mi-a placut la cartea respectiva e sugestia ca lucrarea de evanghelizare sa fie pentru persoanele botezate intr-o alta religie, insa acelea care nu traiesc in Hristos, nu frecventeaza biserica etc ... deci domnule Osutafaraunu, nu noua trebuie sa ne deschideti ochii si sa ne faceti sa citim Scriptura ,sa ne abateti de la calea pe care am ales-o :))) Sunt intru-totul de acord cu ce a spus doamna Beverly Bart, nici eu n-as "bate" la cap pe un baptist, daca vad ca e un om care duce o viata linistita, morala, omul e impacat sufleteste, inseamna ca Dumnezeu va avea grija de el, nu eu. Last edited by ioanna; 08.09.2011 at 21:03:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Intr-adevar, Calea cea Dreapta pe care ortodocsii au ales-o e larga si frumoasa, luminoasa, nu o poteca umbrita de eresuri. Primejdia din jur, (vocile ademenitoare si viclene ce-ti tintesc insuti credinta ) nu este niciodata mai mare ca speranta ca vei reusi , caci tu mergi pe Calea Adevarului, traiesti intru Adevar si astepti Viata vesnica, tot in interiorul acestui Adevar a Lui Hristos.
Last edited by ioanna; 09.09.2011 at 08:06:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|