Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.09.2011, 01:13:01
marius.b.'s Avatar
marius.b. marius.b. is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de daniil96 Vezi mesajul
un user cu 3 mesaje cere bani

apoi apare un sprijin neasteptat de la un user mai vechi

care desi este din Bucuresti ... si nu stie nimic ... ii critica pe cei neincrezatori, apoi posteaza taloanele de pensie ale batranelor din Gorj

uite asa se duce de rapa increderea ca cei care cer ajutor sunt de buna credinta
apoi apare un sprijin neasteptat de la un user mai vechi

care desi este din Bucuresti ... si nu stie nimic ... ii critica pe cei neincrezatori, apoi posteaza taloanele de pensie ale batranelor din Gorj

ai terminat magistratura cumva?
Reply With Quote
Vechi 08.09.2011, 04:03:56
mara2008's Avatar
mara2008 mara2008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Orasu cu KM 0 inlacrimat...
Religia: Ortodox
Implicit Pentru daniil96

uite asa se duce de rapa increderea ca cei care cer ajutor sunt de buna credinta

Imi cer scuze turor celor ce am suparat cu mesaju meu dar chiar santeti singur ca nu stiu nimic?O fi ajuns intamplator cupoanele la mine?Le am de mult timp si daca nimeni nu s-ar fi scris ce s-a scris de catre uni userii nu le-as fi pus niciodata.Va rog sa verificati inainte de a mai spune asa ceva .Ca sa cunosti un om ,sa il ajuti macar cu o vorba buna nu trebuie sa fii in acelas oras ,doar sa ai suflet si pentru acel om care are nevoie macar de o vorba buna.
Rog pe dnu adm sa le stearga daca considera ca am gresit postandu-le si am jignit pe cineva alaturi de scuzele mele catre toti membri acestui site crestin de suflet.

P.S.Daca nu as fi scris orasu la profilu meu ar fii fost mai bine cred,asa cum fac majoritatea caci nu as mai fost judecata,uite asa invatam mereu cate ceva.
Multumesc domnule daniil96

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Va rog,am nevoie de ajutor! claudelina Despre Biserica Ortodoxa in general 5 08.08.2011 22:12:30
Am nevoie de ajutor! Oanalia Generalitati 20 17.08.2010 08:14:51
Am nevoie de ajutor Idyahoo Generalitati 36 13.04.2010 21:38:50
Am nevoie de ajutor anitag Generalitati 14 12.11.2007 11:01:37