![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
care desi este din Bucuresti ... si nu stie nimic ... ii critica pe cei neincrezatori, apoi posteaza taloanele de pensie ale batranelor din Gorj ai terminat magistratura cumva? |
|
||||
|
||||
![]()
care desi este din Bucuresti ... si nu stie nimic ... ii critica pe cei neincrezatori, apoi posteaza taloanele de pensie ale batranelor din Gorj
uite asa se duce de rapa increderea ca cei care cer ajutor sunt de buna credinta Imi cer scuze turor celor ce am suparat cu mesaju meu dar chiar santeti singur ca nu stiu nimic?O fi ajuns intamplator cupoanele la mine?Le am de mult timp si daca nimeni nu s-ar fi scris ce s-a scris de catre uni userii nu le-as fi pus niciodata.Va rog sa verificati inainte de a mai spune asa ceva .Ca sa cunosti un om ,sa il ajuti macar cu o vorba buna nu trebuie sa fii in acelas oras ,doar sa ai suflet si pentru acel om care are nevoie macar de o vorba buna. Rog pe dnu adm sa le stearga daca considera ca am gresit postandu-le si am jignit pe cineva alaturi de scuzele mele catre toti membri acestui site crestin de suflet. P.S.Daca nu as fi scris orasu la profilu meu ar fii fost mai bine cred,asa cum fac majoritatea caci nu as mai fost judecata,uite asa invatam mereu cate ceva. Multumesc domnule daniil96
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog,am nevoie de ajutor! | claudelina | Despre Biserica Ortodoxa in general | 5 | 08.08.2011 22:12:30 |
Am nevoie de ajutor! | Oanalia | Generalitati | 20 | 17.08.2010 08:14:51 |
Am nevoie de ajutor | Idyahoo | Generalitati | 36 | 13.04.2010 21:38:50 |
Am nevoie de ajutor | anitag | Generalitati | 14 | 12.11.2007 11:01:37 |
|