![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Lasă mă că e mișto, are și pășune.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prietene, vad ca esti foarte revoltat.Un adevarat Che Guevara roman. Crezi tu prietene ca daca banii pe care ii cheltuieste statul pe catedrala ii directiona in alta parte crestea nivelul de trai al romanilor? S-ar fi construit un spital nou? Cate s-au construit dupa 1990? Pe autostrazi care la noi se tot costruiesc cu viteza melcului? Pe asfaltarile din Bucuresti care dureaza de 20 de ani si capitala e plina de gropi?Cine stie, poate banii astia pe care ii folosim la catedrala intrau intr-o nou campanie de schimbare a bordurilor in Bucuresti . Sau poate o noua telegondola intr-o alta zona exotica a tarii ca cea din localitatea Vulcan. Ca tot veni vorba de Arena Nationala...ala a fost gazon de fotbal? S-au cheltuit nu mai putin de 70 000 euro pe acest gazon, ca sa nu mai zic si costurile transportului si ai vazut si tu cat de bun a fost la meciul dintre Romania si Franta. O noua dovada clara la cat de bine se cheltuieste banul public. Bani publici aruncati pe fereastra si mai mult ne-am facut si de rusine in toata Europa cu acest gazon.Macar banii astia sunt folositi cu folos. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca BOR era o organizatie interesata intr-adevar de oameni, si nu doar de bani, puteau sa bage aia 600 milioane (pe care se laudau ca ii vor obtine singuri, fara ajutor de la Stat) intr-o gramada de chestii utile, care chiar ar fi ajutat lumea. Asa, ii vor baga intr-un mall de prost gust, cu o cruce pe acoperis. Singurul rezultat este ca ego-ul popilor va fi satisfacut, si cam atat. Gazonul a fost atat de prost tocmai pentru ca a fost ieftin, nu pentru ca a fost scump. Intereseaza-te cam ce gazon cumperi cu 70.000 euro, si cam cat costa unul adevarat (impreuna cu sistemele necesare pentru mentenanta). Si mai vorbim dupa aia. Si ca sa raspund penultimei propozitii din postul tau, unde e "folosul"? Detaliaza, te rog. Si nu, nu ma intereseaza despre cum Catedrala ca duce mai multi romani in Rai, sau va contribui la "salvarea" sufletelor. Un folos real, vizibil si cuantificabil. Astept.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa e, ai dreptate. Dar la Catedrale nu te pricepi! Lasa-i pe altii, tu nu ai cum sa intelegi. Si la Catedrale trebuie ceva scump daca vrei sa fie bun si durabil. De aia Catedrala va costa 600 de milioane. S-ar putea face si cu 200 dar de ce sa aruncam banii in vant asa cum am facut cu gazonul? Sa punem un miliard de o parte si nu ne vom face de rasu` târgului, precum cu campia de cartofi! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Durabil? Cam cate sute de milioane crezi ca s-au bagat in biserica de lemn de la Ieud? Dar in cea de la Rozavlea? Dar in manastirile pictate din Bucovina? Va veti face de ras oricum, avand in vedere cum arata proiectul Catedralei. Nicaieri in Europa secolului 21 nu se construieste asa ceva, si "targu'" va percepe proiectul ca (inca) o dovada a faptului ca romanii traiesc in Evul Mediu.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Sa-ti reamintesc: „Gazonul a fost atat de prost tocmai pentru ca a fost ieftin”. Stii cine a zis-o? Citat:
Da`nu ma gandeam ca pana si ateii isi vor da cu parerea cum tre` sa arate proiectul unei... Catedrale ![]() Dar hai sa lasam detaliile! Eu sunt foarte nervos ca acei corupti ai coruptilor au bagat banii mei intr-o hurdubaie de stadion. Nu m-au intrebat nimic. Iar eu urasc sportul si in mod special fotbalul. Sa iti zic si de ce: suspectez fotbalul ca ar fi o religie (concurenta) precum ateismul. Tie chiar nu-ti pasa ca oamenii mor de foame in plina criza si ca nu avem spitale in Romania? Sa nu mai zic de autostrazi. Cu banii aia intr-un stat civilizat se faceau 250 de Km de autostrada. Nu mai continuu ca incep sa plang. Last edited by un_nepocait; 08.09.2011 at 16:38:24. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prietene, si eu sunt microbist.Faptul ca gazonul a costat 70 000 euro am auzit atat la Sport.ro cat si la GSP Tv.Unul bun costa 120 000 euro, atat a platit Gigi Becali sa-i fie adus unul din Olanda pt ca pe actualul gazon vrea sa-l inlocuiasca, Steaua avand meci saptamana viitoare pe National Arena in Europa League.Si el a confirmat ca un gazon prost, cum a fost asta de pe National Areana consta intre 60 000-70 000 euro.Dar vad ca aici nu te revolti ca acesti bani au fost aruncati aiurea. Si cu acesti bani de la buget (70 000 euro este totusi o suma frumusica, mai ales pe criza asta) se puteau face multe chestii utile nu? Biserica este un loc unde omul se incarca pozitiv cu energie, de unde omul se intoarce acasa usurat de problemele psihosociale pe care le are si cu mare incredere in sine.Este si un simbol al Bucurestiului asa cum Notre Dame este un simbol al Parisului, si de ce nu un punct turistic. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Poate ca aici se revolta pe probleme "crestine".
|
|
|||
|
|||
![]()
cum se poate zice ca sunt bani aruncati?
doar si pt. ca se efectueaza o casa a Domnului ar fii un raspuns suficient. problema e alta. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate, ideea e veche, de prin secolul 16-17 sunt ideile astea, tot prin vremea aia incepeau sa se construiasca in Europa si stadioane de fotbal asemanatoare cu National Arena .
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|