![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
11 septembrie mai provoaca durere doar pentru o mica parte din lume - rudele acestora. Cealalta parte, numeroasa, este insensibila, construieste doar scenarii. Mi-as dori sa vina ziua cand un eveniment tragic dintr-o tara sa fie eveniment tragic pentru toate tarile, nu doar simple stiri.
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu mi-aș dori să vină ziua să nu mai fie evenimente tragice nicăieri.
|
||||
|
||||
![]()
Ceea ce am spus, cred ca este pasul spre ceea ce ai afirmat tu - pacea. Sa ne ajute Dumnezeu sa traim si aceste vremuri de pace pretutindeni.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Subscriu. Credeți mai degrabă tot ce citiți pe forumuri!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Credeti ca germania nazista si rusia sovietica,puterile perdante si revansarde ale ww2, ar ramane la fel ca azi in chip de lupul sur travestit de nevoie in oita blanda ??? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
de unde atata iubire pentru daramatorii bolsevici de biserici,la niste vasnici aparatori ai ortodoxismului romanesc ???
orice gest de incruntare la adresa uriasului bun SUA, singura putere mondiala care se straduieste sa pastreze un echilibru pacificator mondial,intr-o lume plina de ambitii revansarde ale diverselor puteri regionale,este un act de tradare la adresa intereselor statului Roman, si o inchinare inexplicabila idolilor rosii din rasari,adica ateismului marxist ! Cam ciudat si hazliu pentru niste auto-pretinsi vasnici ortodocsi !!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Corneliu Zelea Codreanu 13 septembrie 111 ani de la naștere | colaps | Generalitati | 61 | 17.10.2017 16:00:44 |
Concertul Marduk de pe 5 Septembrie | SyntheticBlack | Generalitati | 48 | 28.08.2012 13:10:51 |
Actul pacatos al lui Adam si Eva | zzzzzz | Generalitati | 34 | 04.09.2011 19:11:04 |
2 septembrie- Ziua trecerii la cele vesnice a parintelui Serafim Rose | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 32 | 06.09.2010 16:36:18 |
Muntele Athos 18 septembrie microbuz 0745395777 | vivaturism | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.08.2008 09:58:41 |
|