![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
problema nu ar fi ca cei de pe vechi tin calendarul iulian, nicidecum, e vorba de NEASCULTARE, NESUPUNERE si mai ales MANDRIE. adu-ti aminte ca acesta a fost primul pacat din univers. si mai stii ceva? eu arat toleranta fata de stilisti, ca nu toti sunt la fel ca aia de la slatioara, adica dusi cu vaca, ci isi vad de treaba lor. |
|
|
|||
|
|||
|
arata-ne ca tu poti, ai har, ca numai tu esti cel mai doxat dintre toti si nu in ultimul rand rata si tu o toleranta si lasa fixismele astea.
|
|
|
|||
|
|||
|
A fost deja banat de mai multe ori cu nick-urile dinainte, e mai vechi pe forum.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Bine, bine, eu ma abtin de la orice fel de comentariu, insa tot mi-ar placea sa stiu daca esti pe stil vechi sau faci parte dintr-o alta confesiune. In rest toata lumea a afisat carei religii apartin. de ce sa nu faci si tu la fel ca nu ai nimic de pierdut?
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, sint ceea ce tu numesti "stilist". Nu cred ca am ascuns asta.
|
|
|
|||
|
|||
|
OK. Vezi ca nu era greu sa o spui cu glas tare? :) Nu spun ca se cheama neaparat "stilism", ci ortodoxie pe calendarul vechi(iulian). Atat. Ura nu pastrez contra lor.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Casatorie stil vechi | Andrreea | Nunta | 289 | 06.09.2019 18:44:23 |
| pentru o casatorie pe stil vechi | doca | Botezul | 30 | 08.09.2012 20:29:55 |
| biserica ortodoxa de stil vechi | silviu.pintilie | Secte si culte | 6 | 12.11.2010 15:03:30 |
| Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 12:20:37 |
| casatorie cu ortodox de stil vechi | doca | Nunta | 1 | 31.01.2008 16:06:59 |
|
|