![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Buna Ziua, cu ajutorul lui Dumnezeu si cu ajutorul oamenilor de pe acest forum am reparat soba, acum functioneaza bine, sa va dea Dumnezeu multa sanatate, fericire, putere multa si Dumnezeu sa va aiba in paza. Va multumesc mult, cu stima Daniel.
Last edited by Danielbucur; 06.05.2011 at 15:52:18. |
|
||||
|
||||
![]()
"În calea mărturiilor Tale m-am desfătat ca de toată bogăția"
(...) "Istovitu-s-a sufletul meu de supărare; întărește-mă întru cuvintele Tale" Ps 118 Ne bucurăm că bănuții au fost strânși cu folos: spre a încălzi o inimă blândă, care Îl laudă pe Domnul.
|
||||
|
||||
![]()
Multumim, asemenea. Sa ne auda Dumnezeu pe toti in ziua necazului nostru.
|
|
|||
|
|||
![]()
am sters postarea
Last edited by maria horia; 10.09.2011 at 14:35:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tot aici la Umanitate este un topic deschis de mine acum un an intitulat "Maria". Toate datele despre acestă familie precum și actele medicale se află pe acel topic.
Last edited by dorinastoica14; 11.09.2011 at 21:15:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS: d-na Horia mi-a trimis un mesaj privat in care imi scrie sa sterg postarea anterioara. Nu mai inteleg nimic. Am intrebat de ce si am primit acest raspuns: Citat:
Nu e nimic daca te-a certat. Acum ai corectat si toata lumea va intelege adevarul. Sanatate va doresc! Domnul sa va mangaie prin credinciosii Lui inimosi! Last edited by Soaree; 12.09.2011 at 18:19:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar mare lucru ai facut ca te-ai dus acasa la om. Unu', ca ai vazut ca mai are nevoie si de renovarea sobei, si ti-ai facut timp sa te duci pan acolo sa constati situatia. Si este greu si sa dai bani, dar sa te implici asa este de apreciat. Sper sa nu smintesc pe nimeni spunandu-mi pacatele. Am dat cuiva niste bani, foarte putini pentru o anumita cauza. Si dupa m-am gandit ca de fapt nu era adevarat. Si am zis nu-i nimic, lasa sa-i foloseasca, chiar daca nu e asa, ca poate are nevoie, chiar si pentru un croissant. Si oricui dau putina milostenie, incerc sa nu ma gandesc la rezultatul ei. Sa-mi zic ca fiecare face ce vrea si fiecare cu nevoile lui. In fine, dar primul caz mi s-a parut mai deosebit. Si stiu ca milostenia o dam pentru om si pentru Dumnezeu, dar gandul nostru pacatos isi mai face loc. Sa-mi rezum prostia, cred ca te bucura cand stii ca ai dat niste bani si chiar ai ajutat un om. Oricum, ma isunt niste bani de strans. Ca cu cei 5 milioane ati rezolvat soba, dar mai are nevoie omu' si de lemne. Spor. P.S. Cine stie, poate mai ofera cineva de pe forum un job pentru doamna. P.S. S-a redeschis topicul printr-o "greseala" facuta de Soare care vrea s-o ajute pe Maria. Si Maria are nevoie de ajutor. Dar totusi, sa fie oare o coincidenta faptul ca s-a redeschis topicul lui Danielbucur legat de lemne pentru foc, tocmai acum, cand se apropie iarna?
"Fericit este cel ce se bucura si isi poarta crucea sa fara murmur. " Ducele Ioan Constantinovici Last edited by Azzuurra; 12.09.2011 at 22:00:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
|
|||
|
|||
![]()
Domnul Mihnea Dragomir s-a ocupat de Pasti de soba. S-a rezolvat cu soba.
Acum vine iarna si are nevoie de lemne. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ajutor! | zriyac | Generalitati | 18 | 16.10.2010 16:47:38 |
un mic ajutor | evelon | Rugaciuni | 4 | 29.10.2008 16:06:45 |
|