![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare nu ai priceput ce am vrut să scriu? 1. Nu contează vârsta ci harul. 2. Nu contează cum scrii sau ce scrii ci să ai mintea curată, adică fără beroisme frățărniceștii... să furi. 3. Mă iartă că ți-am dat lecții, dar am făcut-o pentru că mi s-a părut că ai trecut prin facultate cam ca vodă prin lobodă... la cules de flori de mac... și alea se scutură ca scrumul la prima atingere. 4. Nu am pileosofat cu gândul ci te-am iubit, păcat că ai ''murit'' ca prostul. 5.Și crede-mă că nu m-a deranjat ceva la tine ci pur și simplu m-a durut Dumnezeul din tine, dar nu ca să mă supăr... că nu te-am învinovățit ca să te fac de rușine pe tine și să mă măresc pe mine ci era ceva de vis discuția asta... tu nu observi? Nu prea pricepi sensul cuvintelor... aia e buba... căci ai impresia că pricepi... ne închipuim că pricepem ceva... iar sensul și profunzimea și rostul din text rămâne departe. 6. Nu speculez nimic, ci am discutat pe textul tău care te reprezintă, așa că să nu crezi că am scris din altceva, decât din cuvintele tale... ''te voi judeca slugă vicleană'' :) 7. Te rog mă iartă dacă te-am tulburat folosindu-mă de mixer și de râșniță. Doream să ții minte că e așa cum am explicat eu, că nu-i de la mine... dar din păcate tu nici măcar n-ai citit. Și atunci cum ai să-i explici la baba aia a ta? Nu te gândești că poate Domnul îți va cere socoteală pentru un mic amănunt ce pare nesemnificativ? Va zice așa: ''Eu te-am întrebat și tu nu mi-ai dat răspuns... și atunci m-am smintit. Cine va fi vinovat? '' Măcar recunoaște că nici tu nu știi decât să umbli cu vrăjeala... că cică eu te-am ofensat, păi de ce să mă fi luat furia? Crezi oare că mi s-a pus pata poftei pe tine? Noo. Să fii posedat... de iubirea curată. (Și încă o chestie: în orice lucru profan există un diavol... (profit-fanatic)) Last edited by vsovivi; 21.09.2011 at 11:24:28. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calendarul Bisericesc | orthodoxia.i.thanatos | Despre Biserica Ortodoxa in general | 121 | 27.04.2023 08:42:51 |
Calendarul ortodox | daniil96 | Intrebari utilizatori | 0 | 23.01.2011 22:29:02 |
Istoria trecerii de la calendarul niceo-iulian la calendarul iulian indreptat | ioannistor | Resurse ortodoxe on-line | 8 | 20.11.2010 02:17:10 |
Ciudateniile din calendarul BOR | mihailt | Generalitati | 4 | 22.03.2009 14:16:15 |
Calendarul | AndreiVlad | Generalitati | 2 | 02.02.2009 19:03:05 |
|