Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.10.2011, 09:50:28
STEFAN2206 STEFAN2206 is offline
Banned

Data înregistrării: 08.09.2011
Religia: Catolic
Implicit

[quote=stefan florin;404166]si ce-ai vrea sa faca? Sa sustina o minciuna ca Petru a fost primul papa sau ca mormantul Sf. Petru se afla la Vatican? Doamne ajuta!

UNDE A FOST RASTIGNIT PETRU ?

Isus înviat din morți a stat la masă cu ucenicii săi pe țărmul mării. După ce au mâncat, Isus i-a zis lui Simon Petru: "Simon, fiul lui Ioan, mă iubești tu mai mult decât aceștia?" El i-a răspuns: "Da, Doamne, tu știi că te iubesc". Isus i-a zis: "Paște mielușeii mei!" I-a spus Isus a doua oară: "Simon, fiul lui Ioan, mă iubești?" Petru i-a răspuns: "Da, Doamne, tu știi că te iubesc". Isus i-a zis: "Paște mieii mei!" Și i-a spus a treia oară: "Simon, fiul lui Ioan, mă iubești?" Petru s-a întristat pentru că l-a întrebat a treia oară mă iubești și i-a zis: "Doamne, tu toate le știi; tu știi că te iubesc". Isus i-a zis: "Paște oile mele! Adevăr, adevăr îți spun: când erai mai tânăr te încingeai singur și te duceai unde voiai; dar când vei îmbătrâni, îți vei întinde mâinile și altul te va încinge și te va duce unde nu vei voi". A spus lucrul acesta ca să arate cu ce moarte îl va preamări Petru pe Dumnezeu. Și, după ce i-a vorbit astfel, i-a zis: "Urmează-mă!"

EU CRED CA ACEST PASAJ DIN EVANGHELIE ESTE MAI MULT DECAT ELOCVENT.

Doamne Isuse Cristoase deschide inimile credinciosilor tai.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A fost Sfantul Apostol Petru episcop in Roma? Danut7 Biserica Romano-Catolica 186 08.01.2013 10:03:50
Sfantul Petru a fost episcop al Romei? delia95 Intrebari utilizatori 0 26.03.2010 13:03:28
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! T-Bone Generalitati 13 25.08.2007 19:36:20
"DE CE-UL" de la baza actiunilor noastre THOT.ME Generalitati 17 25.06.2007 21:08:15