Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.10.2011, 14:16:49
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana76 Vezi mesajul
Bun, ma bucur ca nu ai negat. :)
Deci in acel moment ai simtit ca ai face vreo tabara sau ceva din acuzatiile tocmai aduse celorlalti? Nu, asa-i? Nu crezi ca si ceilalti au cam aceeasi motivatie pe care ai avut-o tu atunci?
Si nu ti se pare fariseim (este intrebare, da sau nu) sa tii discursuri despre exprimarea doar a propriei pareri despre un subiect in conditiile in care de n ori pe acest site, in loc sa te limitezi la parerea proprie despre un anume subiect, te-ai aventurat sa spui: Adriana crede asta si aialalta, Adriana fiind eu si nu tu insuti? Nu se cade sa aplauzi pe un altul ci doar sa iti formulezi parerea proprie dar se cade sa te legi de un altul spunand: crede asta si aialalta? Daca nu se cheama fariseism aceasta atitudine, cum se cheama atunci?...
Eu am spus doar ca e corect ce spune, nu am laudat si nu am ridicat in slavi.
Asta pentru ca nu ai inteles sau te prefaci ca nu intelegi. Am spus la primul punct ca fiind un forum ortodox aici prevaleaza invatatura si conceptia ortodoxa. E subiectivism, nu prevaleaza parerea celor mai multi la un moment dat, ci parerea ortodoxa.
De aceea e firesc ca pe un forum ortodox sa fie cativa ortodocsi care spun si afirma credinta ortodoxa discutand cu unul sau cativa eterodocsi. Anormal e ca mai multi eterodocsi sa-si impuna parerea gresita din punct de vedere ortodox unui ortodox sau mai multi. Tu stii asta pentru ca tot timpul ai procedat asa, in discutii te-ai aliat cu eterodocsi care sustineau conceptiile lor , un fel de uite cati suntem care spunem ca mine si cat de gresit spui tu. Problema si mai mare cu tine e ca tu sustii ca esti ortodoxa si ce spui tine de ortodoxie. Daca spui ca sustii adrianismul e altceva, adevarul tau.
Si nu spui nici adevarul ca nu ai acuzat, tot timpul acuzi ca tu spui adevarul si eu sau altii sau ortodocsii se insala. Uite, acum acuzi de fariseism.
Si sa nu uitam ca m-ai mintit ca nu ai avut acel nick, ba m-ai mai si acuzat vehement din cauza asta.
Cu noul nick ai spus ca pleci imediat, dar uite ca iar ai impanzit topicul cu aiurelile tale. Nu erai banata?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38