![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite un remediu natural - primavara sa puna picaturi din seva care curge de la viata de vie o luna de zile...daca nu se rezolva problema atunci trebuie operatie...doctorii sunt lasati tot de Dumnezeu, deci nu vad nici un pacat in a te opera...dar remdiul natural ar fi recomandat bineinteles combinat cu spovedanie si daca se poate sa citeasca si un acatist (de ex al Sf Nectarie) partea spirituala poate sa o inceapa de acum daca pana acum nu o facea...dar asta sa o faca din suflet si nu fortat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema este nehotărârea ei. Eu îmi doaresc foarte mult să merg să fie operată și nu consider că ar fi păcat sau imoral din punct de vedere creștin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dorina, eu am "prins" prima ta postare si m-a emotionat povestea ei.
Nu ma pricep sa-ti dau sfaturi, ca nu am suficienta experienta pentru a intelege prin ce treceti. Dar ma gandesc ca poate nehotararea ei este data de faptrul ca are nevoie de atentia voastra. Cred ca batranetea este o perioada grea, iar cand esti bolnav si plin de neputinte ai nevoie in permanenta sa ti se confirme ca esti iubit si acceptat ASA CUM ESTI (cu neputinte cu tot). Poate ca ceea ce vrea ea cu adevarat este doar rabdarea ta izvorata din iubire. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=anna21;406710]Dorina, eu am "prins" prima ta postare si m-a emotionat povestea ei.
Nu ma pricep sa-ti dau sfaturi, ca nu am suficienta experienta pentru a intelege prin ce treceti. Dar ma gandesc ca poate nehotararea ei este data de faptrul ca are nevoie de atentia voastra. Cred ca batranetea este o perioada grea, iar cand esti bolnav si plin de neputinte ai nevoie in permanenta sa ti se confirme ca esti iubit si acceptat ASA CUM ESTI (cu neputinte cu tot). Poate ca ceea ce vrea ea cu adevarat este doar rabdarea ta izvorata din iubire. Îți mulțumesc pentru că ai înțeles destul de bine durerea mea. Last edited by dorinastoica14; 19.10.2011 at 19:58:17. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Am o mare dilema | andrei23 | Botezul | 6 | 14.06.2011 07:24:19 |
sunt in mare dilema | alexdu | Generalitati | 19 | 06.08.2009 22:05:10 |
Ajutati o famile aflata intr-um mare necaz!! | gadescum | Umanitare | 1 | 24.01.2009 19:48:25 |
mare dilema help!! | quasar | Nunta | 13 | 11.09.2008 15:29:00 |
Va rog sa ma ajutati intr-o problema | anni3_4u_20 | Nunta | 4 | 14.09.2007 22:05:57 |
|