Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.10.2011, 10:44:25
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana-Maria N Vezi mesajul
‘ Sunt un om ticalos si totusi Domnul ma iubeste. Pentru ca El este Insasi Iubirea si El iubeste pe toti oamenii si-i cheama la El. Sufletul meu cunoaste mila Domnului fata de cel pacatos.’ (Sf.Siluan Athonitul)

M-au impresionat cuvintele Sfantului Siluan si marturisesc ca si eu, pacatoasa, am simtit iubirea si mangaierea Lui. Mi-a zis:’nu mai plange’. M-a ridicat de la pamant si mi-a zis:’va fi bine’.Mi-a descoperit, m-a facut sa inteleg si sa accept ca toate cate a ingaduit pentru mine, sunt pentru a ma aduce mai aproape de El. Si-I multumesc pentru milostivirea Sa.
Mi-a descoperit cat de mult ma iubeste…si…nu mai vreau sa tac. Simt ca vreau sa strig...in gura mare, cat de bun, iubitor si mare este Domnul nostru.

Sa-L laudam pe Domnul !
Ii multumesc Domnului ca mi-a scos in cale pe sotul meu pentru a-mi arata ca exista iubire adevarata, ii multumesc ca a facut sa gasesc acest forum, ii multumesc pentru sfaturile primite aici, ii multumesc ca ai mei sunt sanatosi. Sunt recunoscatoare pentru tot! Laudat fie Domnul!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu - ocean nesfarsit de iubire, mila si iertare Ekaterina Dogmatica 5 16.09.2012 01:01:52
Despre iubire cu iubire dobrin7m Nunta 27 18.10.2011 14:22:52
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu NECTARIE Generalitati 14 26.01.2011 11:00:06
Unde este iubire, acolo este Dumnezeu NECTARIE Generalitati 1 07.01.2011 15:27:11
Dumnezeu exista,este Viu si este cu noi! ortodox4life Generalitati 5 15.10.2008 18:44:55