Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.10.2011, 08:48:41
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Părerea mea este că plecați de la o prezumpție greșită: aceea că mama vă vrea răul. Ce-ar fi să vă gândiți că poate că nu vă vrea răul, că a făcut și face mult pentru dv. Poate că da, e un pic îngrijoarată că fiica pe care o consideră "fata ei" dă semne că vrea să iasă din cuib și poate că nu înțelege că, de fapt, chemarea ei nu este aceea de o ține închisă în cuib, ci aceea de a o învăța să zboare, de a-i arăta cum se deosebesc locurile bune de cele periculoase, de a o pregăti pentru ca să aibă și ea un cuib al ei. Mamele au și ele probleme de înțelegere a misiunii lor, ca și fiicele: asta nu înseamnă că aveți o mamă fundamental rea sau orientată împotriva dv.

În sfârșit, cred că e vremea să creșteți nu numai în cele sentimentale, ci și în credință. A crede nu înseamnă a crede că Dumnezeu există, nu înseamnă a crede într-un "Dumnezeu al filozofilor", ci în Dumnezeu cel Viu, care neîncetat este lângă noi. El este mâhnit când folosiți unele expresii ca "pe naiba !". Oare Sf Fecioară le-a folosit ? Oare ea trimetea mesaje pe hârtie (că nu erau SMS-uri atunci) cu textul "idioată mai e și maică-mea (Sf Ana)". V-o imaginați astfel ? Încercați să semănați cu ea cât mai mult.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote

Tags
cursul vietii sinucidere

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? sophia Biserica Ortodoxa Romana 40 28.12.2012 19:53:52
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa razvan90 Generalitati 4 08.12.2010 23:54:23
Viata Dracilor Sf.Asteapta Generalitati 45 31.07.2010 14:05:09
cum e viata....... simi Generalitati 7 08.07.2008 21:34:17
viata monahala irinarel Generalitati 11 20.03.2008 16:35:25