![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vroiam sa spun ca lumea a evoluat in timp. Chiar daca multi spun ca sunt mofturi adevarul este ca majoritatea oamenilor nu prea mai sunt dispusi sa suporte durerea fizica. E normal ca si o femeie cand naste sa aleaga varianta unei cezariene pentru ca sa nu mai simta durerea. Inclusiv o banala injectie se face cu xilina. Toti alegem intotdeauna calea mai usoara indiferent despre ce e vorba. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mecanismul este următorul: se recomandă gravidelor niște dozări hormonale mai întâi, care frecvent ies prost, în sensul că arată probabiliate crescută a unor malformații genetice. Pacientelor din acest "grup de risc" li se face amniocenteză, adică se intră cu un ac în "punga apelor", se scot de acolo niște probe, care se examinează. Pacientelor care supraviețuiesc metodei li se explică oportunitatea "întreruperii sarcinii în scop terapeutic", care, în cazul în care nu s-a înțeles, înseamnă uciderea copilului despre care există unele vagi indicații că ar fi bolnav. Știți povestea iepurașului, care e ciuca bătăilor în faună ? Și lupul, și vulpea, și șapele, și vulturul etc, etc, toți trăiesc pe seama iepurașului. Ei bine, ca în fabula asta e și în obstetrică. Industria medicală vinde la greu aparatură. Spitalele care o cumpără fac, cum ar veni, o investiție. Un mijloc fix se amortizează într-un timp proporțional cu rata folosirii lui. Avortul înseamnă alte cheltuieli, după care apare urmărirea post-avort. Mai facem niște controale, mai dăm niște tratamente, după care trebuie făcute niște controale ca să vedem dacă tratamentele nu au avut reacții adverse. Pe urmă, e de presupus că femeia care a trecut printr-un "avort terapeutic" își va dori din nou o sarcină. Prilej să mai facem niște controale, niște analize, ecografii, bi- și tri-test. De fapt, direct amniocenteză, fiindcă femeia care a fo gravidă cu un presupus "embrion" cu sindrom Down deja e în grupul de risc crescut pentru Down. Dacă, din cauza avorturilor anterioare, a rămas deja sterilă, nu e nicio problemă, ba chiar e foarte bine: în acest caz, trebuie tratament de fertilizare, din care trăim chiar mai bine decât din supravegherile sarcinilor. Dacă tratamentul de fertilizare dă rezultate, urmează supragherea sarcinii (vezi schema A), iar dacă nu, trecem la schema B: repetarea tratamentului de fertilizare, cu niște controale și analize în plus. Să mai continui sau deja e clar ? Dacă nu e clar, am să vă spun că nu am văzut în viața mea buletin anatomopatologic parafat de un medic, care să confirme că "produsul de avort" avea sau nu avea sindrom Down. De fapt, e ultimul lucru care ar interesa pe cineva, motiv pentru care nici nu se face examen necroptic al avortonilor, ci sunt aruncați la găleată, și, de acolo, la crematoriu. Nu, nu crematoriul uman. E vorba, evident, de crematoriul pentru deșeuri cu risc biologic din dotarea spitalului.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 05.11.2011 at 11:47:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, ideea este ca atunci cand o mama alege prost intre santatea copilului si confortul personal, atunci se incadreaza aici. Asta foarte pe scurt..pe lung, povestea e mult mai complicata, multe nu vor sa stie despre impactul cezarienei asupra sanatatii copilului (chiar pe termen lung) sau riscurile epiduralei, vad doar 1/2 care le convine a paharului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta e un forum unde majoritatea celor care intra traiesc in Romania. Nu fa comparatie intre una si alta. Aici toata lumea (care isi permite) merge la cabinete particulare pentru monitorizarea sarcinii (si platesc bani seriosi). Nasterea, se plateste - daca vrei sa ai parte de una decente, asistente, tot. Altfel, risti neplaceri care nu cred ca ti le poti asuma. Pentru o nastere naturala se platesc in jur de 2 milioane. Pentru o cezariana de la 6 milioane in sus. Si da, in spitalele "de Stat", 'gratuite'. Daca se intampla sa nasti pe tura altui doctor decat cel care i-ai dat bani 9 luni mergand la cabinetul particular, te cam risti. Si multe altele..mai ia presa la rand si forumurile de mamici sa vezi care e realitatea aici si sa-ti treaca cheful de ras. Citat:
Chiar si cand exista suspiciuni ca ceva nu e in regula. Sau doctorul _crede_ ca mama n-ar putea duce o sarcina multipla si trebuie sa scape de 1-2 copii "extra". Interventiile in uter sunt sf -uri. Si nici un parinte n-ar putea strange in timp util banii pentru una in strainatate. Si sa stii ca si la ei, in majoritatea cazurilor de defecte sau suspiciuni de defecte fetale mai ales descoperite in primele luni de sarcina, solutia este avortul. De fapt de la ei vin testele pre-natale de care vorbeste MD mai sus, a caror scop principal este eugenic. Asadar..mai moale cu aerele de superioritate. Last edited by AlinB; 07.11.2011 at 12:59:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, aveti date din care sa rezulte ca amniocenteza poate gresi? Si in ce proportie? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si cine sunt cei care dezbat aceste subiecte mai cu foc?tocmai barbatii! Cred ca ar fi de bun simt ca subiectele despre durerile facerii,dereglari hormonale si ciclu lunar sa fie dezbatute numai de catre femei!! Si nu dintr-o falsa pudoare,ci tocmai din cauza faptului ca nu va priveste si nici nu o sa va puneti in pielea unei femei sa intelegeti ce patimeste!Lasati femeile sa-si spuna parerea din experienta ca mame,sau exista si tati care au nascut cumva????
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 08.11.2011 at 09:37:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu vreau să te supăr dar: 'ai nu mă înnebuni!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Femeia sa-si dea cu parerea, femeia sa faca regulile, asa cum le-a facut si in Rai si am ajuns toti unde am ajuns. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
"Urat" din partea dvs. d-lor.....
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Woooowww!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Durerea unei mame, | lilisor | Generalitati | 83 | 28.08.2011 18:21:48 |
rugaciuni pentru viitoare mame | Mirela0110 | Generalitati | 0 | 03.03.2011 14:12:16 |
Jurnalul unei mame invingatoare | Nicoleta IGNAT | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 25.07.2010 20:54:54 |
|