![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sa sti ca ptr orice sufletel pe care il trimite Domnul ii poarta de grija.In chip minunat.Si lui si familiei.Atata vreme cat ne punem nadejdea in EL. Eu, in conceptia multora , sunt o nebuna. O nebuna care desi nu aveam nimic ne-am incumetat sa facem copii.Am tot fost sfatuiti sa ne oprim(desi nu avem decat trei). Dar gura lumii tine trei zile.Apoi tace. SIngura, doar cu ajutorul Domnului si al sotului mi-am crescut copiii. Si nu a fost capat de tara. Am avut si zile grele, dar am avut si atatea zile frumoase. Culmea e ca am uitat zilele grele si mi-au ramas doar amintirile frumoase si micutii galagiosi care cresc vazand cu ochii. Si cu timpul a dat Domnul si bunastare. Avem si o casa, avem si o masina, si o sursa de venit sa putem trai decent.In prezent e chiar mai mica decat a ta si a sotului tau impreuna. Dar nu ne lipseste nimic. Si daca e ceva ce nu avem, inseamna ca chiar nu avem nevoie de el. Copilasii mei sunt toti pana in 5 ani(5 ani, 4 ani si 2 si 9 luni). dar Daca Domnul mi l-ar darui pe al patrulea, tare m-as bucura. Caci sunt o bucurie mare. E atat de frumos sa ii vezi jucandu-se impreuna, imbratisandu-se. Cea mare e asa grijulie, isi acopera fratiorii daca ii vede ca dorm dezveliti, ii pregateste pijama mezinului. E asa de frumos sa ii vezi seara la cina cum impreuna pun masa. Uniul farfuriile, altul tacamurile, altul servetelele. Si pe langa hainute frumoase, calduroase, au parte si de o hrana santaoasa si o educatie buna(in sensul ca frecventeaza gradinita ortodoxa din localitate). In plus fac balet, gimnastica si catarare(pe un perete, tip alpinist). Asa a randuit Domnul lucrurile, sa se poata toate acestea cu bani putini. Si chiar daca nu are fiecare camera lui, cresc fericiti. Fericirea copilului nu consta in a purta haine de firma, la a merge la cine stie ce parcuri de distractie.Fericirea copilului e de a asta alturi de familia lui(mama, tata, fratiorii). De a se juca impreuna, de a manca impreuna, de a dormi impreuna, de a povesti impreuna.Asta e comuniune si asta ii face fericiti. De aceea nu ma sfiesc sa zic ca langa trei e loc si de al patrulea. daca pana acum s-a ingrjit Domnul de ei, si de acum incolo o va face. Noi, parintii, ne dam tot interesul si ne straduim din rasputeri. Dar acolo unde nu mai putem noi, intervine Dumnezeu.
Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! Last edited by lore86; 09.11.2011 at 17:44:10. |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! | guardian knight | Generalitati | 618 | 10.02.2012 13:50:01 |
| increderea de sine | adelina02 | Intrebari utilizatori | 8 | 22.12.2010 01:05:22 |
| Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 01:42:13 |
| Încrederea la români | Scotianul | Generalitati | 1 | 11.06.2010 00:05:16 |
|
|