![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Exista un pasaj (pe care nu vi-l spun) unde se spune ca erau scosi bolnavii pe ulite, pentru ca atunci cand va trece Petru, umbra lui sa treaca peste ei si sa se vindece. Nu era vorba de inchinare la vre-un apostol. Ca tot cunoasteti asa de bine Sfanta Scriptura si ati facut referire la moaste, va rog sa-mi dati un singur pasaj din toata Scriptura (nu doar din NT) in care cineva sa pupe oase (ca semn de venerare). Citat:
Citat:
Citat:
Chiar nu-mi sta pe limba. Astept sa ne aratati dvs. (impreuna cu domnii Mihnea, Erethorn si Theodor) cum este descrisa Roma papala in Sfanta Scriptura. Tot aveti inclinatia spre lauda. Laudativa si cu aceasta. |
|
||||
|
||||
![]()
Până ce doamna nutucutu va cerceta unde in Sf Scriptură suntem îndemnați să ne închinăm la moaște, și până ce Mihnea, Erethorn și Theodor vor cerceta tema "Roma papală în Biblie", eu vă rog să ne spuneți unde anume Sfânta Inchiziție a spus: "Crede și nu cerceta".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am spus ceva despre mentalitatea inchizitoriala, "crede si nu cerceta". Vreti sa spuneti ca inchizitia nu propaga asa ceva? Last edited by grasu77; 12.11.2011 at 19:09:58. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi, lucrurile sunt explicabile: stapanii celor ce au initiat sambatolatria sunt de aceeasi origine si factura cu ocultistii de genul Giordano Bruno si a unor alti "societari secreti" gen Da Vinci. E normal sa se apere; adevarul este ca, privind lucrurile in oglinda, avem ce invata de la solidaritatea adventistilor, dupa cum, tot inversand, avem de invatat din zelul demonlor. Cu aceasta din urma remarca, cred ca am explicat: ce sunt dracii ca nevazuti razvratiti, sunt ereticii in lumea muritoare. Ambele "tabere" au zel, dar, daca il inversam ca perspectiva, e de...nu atat admirat, cat de imitat. Pe cat se straduie ereticii adventisti s ane darame credinta, noi credinciosii nu e straduim nici a suta parte sa ne-o aparam; si pe cat se straduie demonii sa ne piarda sufletele, noi nici a milioana parte nu ne luptam spre mantuire. Ei nu misionarism. Cel putin atitudinea aceasta, fata de tot ce est sfant pentru noi, nu este misionarism. Este obraznicie arhiconica pura. Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 12.11.2011 at 20:21:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Alt rod al bogatei dvs. imaginatii? Cand am luat in deradere viata unor oameni sfinti? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebare on-topic: ce fel de relatie aveti cu Domnul sambetei? Aceea de a batjocori singura zi din saptamana binecuvantata si sfintita de EL, inca de la facerea lumii? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Avem insa o problema cu cei care au o problema in a intelege lucrul asta. Stim ca aveti prostul obicei de a confunda propria persona cu Dumnezeu, propriile inventii dogmatice cu Scriptura, dar totusi..o limita trebuie sa existe, nu? Ca ar fi pacat ca ultima solutie sa fie doar haloperidolul, vorba colegului Adrian ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Ignoranta in materie de istorie a crestinismului nu e un argument. Ca sa nu mai vorbesc de confunzia lingvistica: ritualuri vs. sacrament. Si in ziua de azi se vorbeste foarte explicit, mai putin pentru urechile infundate fata de adevar. Citat:
Exista si "slujba fara sens mistic"? Citat:
Vad ca aveti un vocabular foarte interesant, ma intreb oare cine vi l-a cultivat? Mai ales ca asta cu "ritualuri, misticism, religii pagane" aduc tare mult cu limba de lemn a "ateismului stiintific". Aveti cumva radacini comune? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a plans Iisus Hristos ? | Marin56 | Intrebari utilizatori | 8 | 23.06.2011 09:26:43 |
Iisus Hristos in contemporaneitate | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 01.12.2010 20:12:58 |
Exista Iisus Hristos? | iustin10 | Generalitati | 104 | 28.09.2010 15:45:28 |
Cum a devenit Iisus un Hristos | ionela7 | Vrajitoria | 19 | 21.09.2010 13:08:18 |
Iisus Hristos | ancah | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 09.05.2008 21:30:22 |
|