![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa ne strangem randurile pentru intampinarea Postului si Domnul fie cu noi! |
|
|||
|
|||
![]()
Mi-a placut ce a scris osutafaraunu ca primii crestini erau adventi dand cicase 3 caracteristici (din 10?)care le aveau aceia. Ma gandesc insa ca in Faptele apostolilor se scrie ca primii crestini aveau si alte caracteristici ca isi vindeau toata averea si vorbeau in limbii (penticostalii pe aceasi invatatura amuzanta se lauda si ei ca si adventistul nostru ca primii crestini erau defapt penticostali!) caracteriztici care nu apar la adventi. Apoi adventii nu au prooroci etc etc
Nu au prooroci dar au biblia. Mai nou sunt doua curente in aceasta biserica de interpretare a apocalipsei. De exemplu ei spun ca actualul papa ar fi ultimul si ca cel care o sa vina dupa el va fi antihrist sau papa Ioan Paul al doilea reanviat sau nu stiu cum (interpretarile lor sunt desigur confuze). Fiara lovita de moarte (Papa Ioan era sa fie ucis de un musulman) va reanvia... Lovitura de moarte a se observa nu o reprezinta moartea ei (moartea papei) ci atentatul asupra sa :)))))). Mai amuzant este insa cea ce urmeaza. Ei il pomenesc pe sfantul Malachia care a scris ca actualul papa ar fi ultimul. Cea ce nu zic ei este ca acest sfant e mai sfant decat ei deoarece nu inteleg cum un om pacalit de satana vede mai bine viitorul decat un asa zis crestin (adventist). O alta latura amuzanta este ca adventii arata ca din Templul lui Dumnezeu (cf bibliei) se va naste antihrist. Deci biserica romana catolica inteleg de aici ca este cea adevarata?!? Din miile de intrebari care se pun bisericii advente aleg doua. Dupa ce veti vedea iara ca ati interpretat gresit aceasta profetie biblica (Si fiara, care era, si nu mai este, ea insasi este al optulea imparat: este din numarul celor sapte, si merge la pierzare. Apoc.17:11 ) ce veti mai zice? (Al optulea imparat cica ar fi papa Ioan Paul al doilea) A doua intrebare este : sarea apostolilor adica totalitatea invataturile lor au fost mai putin lucratoare decat sarea apostolilor mincionsi ? Ca spune un rabin in Nt: ca daca aceasta lucrare este de la Dumnezeu sa nu fim impotriva Domnului si daca nu este se va risipi.(Citat aproximativ) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Poti sa cauti pe You tube despre faptul ca actualul papa ar fi cel de al saptelea imparat. Cat despre intrebare e una cat se poate de simpla dar tu nu ai raspuns. Adica biserica adventa. Deci Iisus promite ca v-a trimite Duhul Sfant care v-a indruma biserica dar sarmana biserica decade imediat dupa primirea Duhului Sfant! Nu inainte desigur de a selecta biblia...Dar nici asta nu merge deoarece cel putin o scrisoare scrisa de Pavel s-a pierdut iar canonul Nt apare in secolul 4!
Urmarea istoricii adventiste : O femeie lovita la cap din mediul American intr-un moment in care sectele apareau una dupa alta din cauza cautarii asa zise duhovnicesti al adevarului despre biblie intemeiaza o asa zisa biserica crestina pe baza unei amagiri. Venirea Domnului! Desigur se pune intrebarea unde era biserica adventa inainte de White? Probabil ca White sub indrumarea nu stiu cui corecteaza cu timpul erorile bisericii advente prin viziuni apoi constata cu uimire ca ce facuse ea (adica o biserica) exista si in Europa?!? Spiritul profetic abundent dar indoielnic moare o data cu ea si azi in biserica adventa nu mai avem asa ceva! Dar desigur exista si aici doua explicatii. Din partea lui White profetia se termina o data cu ea sau ceva de genul acesta. Din partea celorlalti crestini biserica adventa daca ar mai avea profetii ca White i-ar submina acestuia autoritatea! Relatia personala din punct de vedere protestant inseamana alegerea unei bisericii din acest mediu protestant. Din punct de vedere ortodox nu putem avea o relatie personala doar cu Domnul Iisus fara sa aceptam Sfanta Treime si pe Sfintii Bisericii! Asa inteleg eu. Dar oricum noi avem rugaciuni si cereri adresate Domnului Iisus! Last edited by bairstow; 13.11.2011 at 20:26:47. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Gresit spus "se boteza". Corect spus este "sunt racolati si botezati fara consimtamantul lor" (pentru ca nu au capacitate de intelegere si decizie). Este rusinos sa va laudati cu asa ceva. Citat:
Este bine. Trebuia sa o stiti de mult. Doar sunteti o persoana educata. Citat:
Citat:
Un alt aspect al aceleasi probleme: unele cadre medicale adventiste lucreaza si in ziua de sambata (in cazul cand nu exista altcineva), refuzad sa fie remunerate. Vor ca actul lor sa fie o facere de bine, ceea ce Domnul sambetei incurajeaza. Citat:
Cat despre Domnul sambetei, EL nu a schimbat niciodata ce a fost binecuvantat si sfintit de Dumnezeu, inca de la facerea lumii si a fost scris in piatra tot de Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Bairstow, daca erai beat cand ai scris cele de sus, ar fi bine sa astepti pana te trezesti. Ai spus o gramada de grozavii (mincinoase) pe care le aud pentru prima data.
Dar, daca esti in deplinatatea facultatilor mintale, sa stii ca vei da socoteala, in fata lui Dumnezeu. Domnul sa-ti dea intelepciune. |
|
|||
|
|||
![]()
Deosebirea intre tine grasule si osutafaraunu este ca acesta judeca pe cand la tine nu prea se vede acest lucru. Nu stiam ca esti si tu adventist dar ti-am mai scris si altadata ca faci de ras biserica protestanta din care esti! (eu credeam ca e penti ca aia judeca mai putin)Acele videoclipuri postate pe you tube vorbesc despre sabat asa ca sunt postate de un adventist! In rest am aratat adevarul despre biserica ta.
Bati campii si spui ca unii copii de la voi cunosc biblia mai bine decat unii preoti. De unde stii tu treaba asta din ingamfare? Dar chiar daca o citesc mai mult daca nu o judeca si duhovniceste tot degeaba. Citat:
Acum as vrea sa demonstrezi acele asa zise minciuni ca sa-ti demonstrez ca defapt tu minti! Last edited by bairstow; 13.11.2011 at 23:00:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce adevar? Ca noi l-am numit pe Ioan Paul al II-lea ca fiind al 8-lea imparat si ca actualul papa va fi ultimul dupa care va veni antihristul? Nu-ti este putin jena za aberezi in halul asta? Si ai mai emanat si alte "adevaruri". Citat:
Dar, ca sa-ti faci si tu o idee, iti dau un link cu testele de la olimpiada de religie adventista 2011: http://www.adventist.ro/index/stiri/...nationala.html. Da clic pe "test" la grupa 2 (copii de clasele 7 si 8). 23 de copii au obtinut peste 85 de puncte raspunzand la cele peste 40 de intrebari ( sa zicem ca s-au acordat 2 puncte de intrebare). Fii sigur ca sunt destui preoti care nu vor realiza acest punctaj. Pe verificate. Bine ca o citesc ca sa aiba ce judeca. Cat de duhovniceste o judeca, nu ai de unde sa stii tu. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu imi doresc sa intru in discutii cu voi si mai ales cu tine. Cine a postat acele canale sunt mai mult ca sigur adventistii si sunt aproape convins ca asta se discuta in biserica adventista.Probabil ca aceasta invatatura nu e una oficiala ca sa nu va faceti de ras dar repet iar : probabil ca asta v-i se predica sau se predica in anumite biserici. Iata cateva link-uri:
http://www.youtube.com/watch?v=f4G00tjA1G4 http://www.youtube.com/watch?v=nIR3pE5A7Fo http://www.youtube.com/watch?v=gE0JZ...eature=related Cat despre acel text sunt convins ca el se bazeaza pe anumite invataturi advente dar nu poti sa spui ca acei copii sunt mai bine pregatiti in scriptura decat niste preoti. Pai un preot face o facultate studiaza fara sa vrea biblia. Recomand crestinilor ortodocsi (de aceea nu am vrut sa prezint aceste canale) sa nu se uite la asemenea prostii deoarece profetiile se inteleg deobicei dupa ce intamplarile sau faptele au trecut. P.S Stim ca inca din vremea apostolilor in biserici au aparut cazuri de desfrau. Daca dau exemplu bisericii din Corint unde cineva traia in pacat asta inseamna ca acea biserica era mai departata de la mesajul evangheliei ca una din bisericile neoprotestante din ziua de azi in care presupunem ca nu se intampla asa ceva?Biserica adventa sau nu stiu care a profitat de slabiciunea morala a unor ortodocsi si a aratat acest lucru. Dar cand ea s-a dezvoltat a aratat ca si ea are acelasi probleme. Totusi si martorii lui Iehova se lauda cu aceasta ca adica la ei nu exista cazuri de caderi in pacat dar asta nu inseamna ca sunt mai apropiati de adevar decat sa zicem biserica romana catolica. Deoarece ei nu cred nici in cruce si nici ca Iisus este Dumnezeu. Last edited by bairstow; 14.11.2011 at 07:55:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Bairstow, încerci să ne dovedești că relația personală cu Iisus ar fi "alegerea unei biserici", ori acceptarea unei "femei lovită la cap", ori "a accepta pe sfinții Bisericii". Acum realizezi cât de aberant este demersul tău?
Nu mai vorbesc de filmulețele de pe Youtube aduse ca "probă" pentru poziția oficială a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea! Ele nici măcar n-au fost postate de un adventist (probabil cu excepția ultimului). Mergi te rog la sursă când mai vrei să critici doctrina bisericii mele. Mulțumesc. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a plans Iisus Hristos ? | Marin56 | Intrebari utilizatori | 8 | 23.06.2011 09:26:43 |
Iisus Hristos in contemporaneitate | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 01.12.2010 20:12:58 |
Exista Iisus Hristos? | iustin10 | Generalitati | 104 | 28.09.2010 15:45:28 |
Cum a devenit Iisus un Hristos | ionela7 | Vrajitoria | 19 | 21.09.2010 13:08:18 |
Iisus Hristos | ancah | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 09.05.2008 21:30:22 |
|