![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si mie imi place o prietenie bazata pe vorbe frumoase, pline de incurajare. Nu ma cunoasteti in realitate. Dar, nu le vad rostul pe acest forum. Nu stiu cate astfel de vorbe sunt sincere si cate sunt de umplutura sau sunt spuse pentru impresia artistica. Chiar am avut ocazia sa-mi dau seama ce se ascunde cu adevarat sub pielea unor "maestri ai elegantei". Toti cei de pe forum imi pot fi prieteni adevarati (chiar daca uneori sunt rai cu mine si imi dau bobarnace). Singura conditie este sa nu umble cu minciuni. Sa fie verticali. Atat. Aici va incadrati si dvs. Imi pare rau ca eu nu indeplinesc conditiile unui prieten, pentru dvs. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se vede bine, relatia unui om cu Hristos si atunci cand omul da slava lui Dumnezeu pentru ca i-au fost ascultate, pacatosului om, rugaciunile. Se vede bine si cand omul face miluinta, cu vorba si cu fapta si in tot felul. Se vede bine si cand participa, omul, la Dumnezeiasca Liturghie. Se vede bine cand omul se impartaseste, cand doreste Sfanta Impartasanie, cand face pocainta, cand se spovedeste. Se vede foarte bine, foarte clar. Se vede bine cand omul se bucura, cu frica si cutremur, iar nu porceste. Se vede bine in zi si in noapte, in bucurie si necaz, in sus si in jos, la stanga sau la dreapta, se vede oricind si oriunde. Numai sa fie, omul, in relatie vie cu Iisus Hristos Cel laudat in veci! Sunt uimit de ce am constatat, unele ca acestea vazind. Si imi doresc sa mai vad, mereu, de va ingadui Domnul la mine si, de ce nu, chiar la tine, intru slava lui Dumnezeu! AMIN+ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doresc sa fac o singura completare. Toate acele lucruri nu trebuie facute in vazul lumii, spre lauda noastra, ci spre slava lui Dumnezeu. "Ci tu, cînd faci milostenie, sã nu stie stînga ta ce face dreapta", (Matei 6:3). Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Bunul Dumnezeu sa ne miluiasca, fratilor! AMIN+ |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a plans Iisus Hristos ? | Marin56 | Intrebari utilizatori | 8 | 23.06.2011 09:26:43 |
Iisus Hristos in contemporaneitate | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 01.12.2010 20:12:58 |
Exista Iisus Hristos? | iustin10 | Generalitati | 104 | 28.09.2010 15:45:28 |
Cum a devenit Iisus un Hristos | ionela7 | Vrajitoria | 19 | 21.09.2010 13:08:18 |
Iisus Hristos | ancah | Biserica Ortodoxa Romana | 10 | 09.05.2008 21:30:22 |
|