Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.11.2011, 01:08:33
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ovidiu,in Facerea 1,29 de care ai amintit achiar tu spune clar de animalele domestice! Deci care erau alea salbatice (care se tarasc pe pamant)?
Raspunde la obiect,nu are rost sa ne luam cu povesti,citate si sa umplem "n" pagini in contradictoriu.

Ia spune,eu care mananc carne,atunci cand tin post la mine chiar se simte o nevointa si o lupta cu sinele,insa un vegetarian pentru ce va fi "rasplatit"? El oricum posteste din fire... Stiu,postul nu consta doar in alimentatie,insa ma refeream strict la acest aspect. In fine,daca o sa ajung in iad cred ca am sanse minime sa fiu trimis acolo datorita carnii. Tu esti fixist pe ideea ta.

Doamne-ajuta!

Raoul,chiar tu spui ca nu are rost sa umplem"n"pagini in contradictoriu...
Vad ca se duce un dialog al surzilor.

Eu am observat ca Ovidiu a deschis un topic pt a informa si discuta si cu alti vegetarieni sau potentiali,acest mod de viata pe care dansul si altii il considera ideal.Dansul nu ataca pe nimeni personal,nu cere socoteala celor care consuma carne si nu se da superior cu obiceiurile sale alimentare.
Se vede clar ca a deschis acest topic pt a da sfaturi sau a imparti noutati(uite,eu una nu am auzit de fulgi de drojdie inactiva pana acum...)

Scuza-ma ca intervin,dar am pierdut pe drum rostul acestui topic si am convingerea ca nu vrei decat sa ti se dea dreptate!
Te rog sa ma scuzi daca ma insel.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
alimentatie bio myself00 Generalitati 20 01.10.2012 09:24:46
care varianta e corecta? victortiti89 Generalitati 76 16.06.2011 17:14:43
Septuaginta este cea corecta Ioana-Andreea Secte si culte 14 18.02.2011 03:45:08
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? Bast-et Generalitati 14 30.09.2010 16:26:07
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei bogdan268 Despre Biserica Ortodoxa in general 133 30.06.2009 02:40:42