![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Raoul,chiar tu spui ca nu are rost sa umplem"n"pagini in contradictoriu... Vad ca se duce un dialog al surzilor. Eu am observat ca Ovidiu a deschis un topic pt a informa si discuta si cu alti vegetarieni sau potentiali,acest mod de viata pe care dansul si altii il considera ideal.Dansul nu ataca pe nimeni personal,nu cere socoteala celor care consuma carne si nu se da superior cu obiceiurile sale alimentare. Se vede clar ca a deschis acest topic pt a da sfaturi sau a imparti noutati(uite,eu una nu am auzit de fulgi de drojdie inactiva pana acum...) Scuza-ma ca intervin,dar am pierdut pe drum rostul acestui topic si am convingerea ca nu vrei decat sa ti se dea dreptate! Te rog sa ma scuzi daca ma insel.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
alimentatie bio | myself00 | Generalitati | 20 | 01.10.2012 09:24:46 |
care varianta e corecta? | victortiti89 | Generalitati | 76 | 16.06.2011 17:14:43 |
Septuaginta este cea corecta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 14 | 18.02.2011 03:45:08 |
Cu ce criterii se determina care este credinta corecta si ceea falsa? | Bast-et | Generalitati | 14 | 30.09.2010 16:26:07 |
Pentru o intelegere corecta a ortodoxiei | bogdan268 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 133 | 30.06.2009 02:40:42 |
|