![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
De ce v-as da eu argumente... De ce cereti argumente de la mine si nu de la altii care probabil ca stiu mai bine acest aspect?
|
|
|||
|
|||
![]()
Argument ce l-am vazut intr-un film.
Nu alegem sa ne nastem, nu alegem nici timpul in care sa ne nastem, nu alegem nici locul unde sa ne nastem si nici cand murim sau cum o sa murim... |
|
|||
|
|||
![]()
P.S Va spun voua ca si Biserica a crezut in predestinare si nu a fost anatemizat acest concept... In ce fel de predestinare mai exact?Nu stiu... Sunt multe si diferite tipuri de predestinare... Cercetati...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca eu maine aleg sa ma sinucid, prin spanzurare, eu hotarsc cand mor nu??? parintii mei au hotarat sa faca primul copil in 89, si asa s-a intamplat... ei au ales sa ma nasc.... daca nu vroiau copii nu ma nasteam
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca tu alegi sa te sinucizi poti sa fracasezi... sunt nenumarate cazuri.. degeaba vrei tu daca nu vrea cel de Sus.. sunt persoane care au avut multiple incercari de suicid si nu le-a reusit. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care e morala? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Voia mea sau a Domnului? | drexler_justin | Reguli generale de utilizare a forumului | 25 | 31.03.2014 00:34:32 |
Cum aflu care este voia lui Dumnezeu in viata mea? | Marcel_Ionut | Generalitati | 21 | 20.09.2012 01:23:18 |
Faca-se voia Ta sau voia mea? | caliyo | Generalitati | 22 | 25.06.2012 17:54:32 |
cum putem stii care este voia lui Dumnezeu? | skicolour | Intrebari utilizatori | 13 | 18.01.2011 14:12:28 |
Oare ce voia dumnezeu sa faca din adam? | andreicozia | Din Vechiul Testament | 73 | 30.06.2010 18:28:39 |
|