Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.11.2011, 23:07:48
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

eu sunt de acord cu omorarea cainilor pentru ca reprezinta un pericol pt oameni,si eu am fost atacat de caini si o gramada de oameni au fost muscati si atacati.
-cand a fost omorat japonezul ala de cainii vagabonzi inca de atunci trebuiau omorati toti cainii din tara;pai ce e mai de valoare viata unui om sau a cainilor ?

-latra, zi si noapte de te trezesc din somn,ameninta oamenii care trec prin fata blocului...si cum zicea cineva ca se cheltuie mai multi bani pt un caine care e ingrijit de primarie decat e alocatia unui copil;
-nici sterilizarea nu e o solutie daca in continuare sunt lasati cainii pe strada pt ca tot o sa muste oamenii
-si intretinerea unui caine ar costa 500 euro (daca l-ar intretine toata viata lui) pe cand eutanasierea costa 10 euro;asa ca cel mai bine sunt omorati si gata,scapam de toate problemele si banii care s-ar fi cheltuit pt intretinerea cainilor sa se dea la orfelinate,la copii.

Last edited by antiecumenism; 22.11.2011 at 23:15:24.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! guardian knight Generalitati 192 01.08.2013 17:08:53
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor florin.oltean75 Generalitati 121 16.01.2012 11:43:36